VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Glutenfri & Veganske kopnudler – Satay

19,95 kr.

Ikke på lager

Veganske kopnudler – Itsu Satay Rice Noodles

Indhold: 64 gram

Itsus restaurantinspirerede glutenfri og veganske kopnudler er lavet med håndlavet miso-baseret bouillonpasta frem for pulverkrydderier. Nudlerne er lavet af ris frem for hvede.

Itsu’s slogan er ‘eat beautiful‘, og det fornemmes tydeligt med både smag og råvarer, hvor der f.eks. kun er brugt naturlige smagsgivere og ingen kunstige farver. Så hvis du søger en nærende, sund og smagfuld løsning til en nem aftensmad eller frokost, er Itsu’s Satay Rice Noodles en super løsning. De findes også i en Chili-Miso-udgave >> og i en udon style.

Kun 229 kalorier pr kop og et lavt fedt- og sukkerindhold.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Beskrivelse

veganske kopnudler køb online - itsu nudler

Veganske kopnudler – Itsu nudler – Satay

Itsu’s glutenfri og veganske kopnudler er restaurant-inspirerede hurtigløsninger.

Itsu er engelsk firma, der har specialiseret sig i især japanske delikatesser. Deres kopnudler er i gourmetklassen, hvor håndlavet bouillon med satay, er lavet som en misobaseret bouillonpasta frem for et krydderipulver.

Itsus kopnudler højner oplevelsen af at spise ‘hurtig’ mad. Indholdet er derfor lavet med for eksempel naturlige smagsgivere og selvfølgelig; kvalitetsråvarer uden tilsatte farvestoffer.

Itsu Satay Noodles er en nem, nærende, sund og yderst smagfuld løsning, når det gerne må gå lidt stærkt med frokosten eller aftensmaden.

Itsu Nudler – Satay – ingredienser:

Ingredienser i Itsus glutenfri og veganske kopnudler med satay:

Risnudler (63%): ris (85%), modificeret tapiokastivelse, sukker, salt, stabilisator; guar gum.

Bouillonpasta (37%): SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt), SESAMpasta, tamari SOYA sauce (vand, SOJAbønner, salt, alkohol), vand, sukker, SESAMolie, alkohol, gærekstraktpulver, salt, hvidløgspulver, paprikapulver, løgpulver, koriander, rød chili, ingefærpulver, japansk peber.

Posen med tørrede grøntsager: forårsløg.

Allergener: indeholder sesam og soja.

Næringsindhold pr færdig kop/beholder:

  • Energi: 973 KJ / 229 Kcal
  • Fedt: 3,5 gram – heraf mættede fedtsyrer: 0,6 gram
  • Kulhydrater: 43 gram – heraf sukkerarter: 3,1 gram
  • Kostfibre: 2,2 gram
  • Protein: 5,5 gram
  • Salt: 2,4 gram

veganske kopnudler - itsu nudler - satay kopnudlerItsus veganske kopnudler – tilberedning:

Tilberedning af Itsus glutenfri og veganske kopnudler – Satay Rice Noodles: Tøm de medfølgende poser i beholderen, tilsæt kogende vand til den angivne streg, rør rundt, lad det trække i 5 minutter og nyd et lækkert måltid. For en ekstra smagfuld oplevelse, kan du lade det trække i 5 minutter ekstra.

Itsu nudler.. og meget mere

Itsu er et engelsk firma, der har specialiseret sig i japanske specialiteter. De adskiller sig fra så mange andre, ved at de bruger sunde, naturlige råvarer og sunde tilberedningsmetoder. Og det skal være smukt. Derfor bruger de altid sloganet ‘eat beautiful‘.

Udover Itsus glutenfri og veganske kopnudler i en satay-version, finder du også Itsu’s veganske og glutenfri kopnudler med Chili og miso og deres udon nudler (ikke glutenfri) og ikke mindst deres knasende sprøde tang chips og smagfulde miso-pasta.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,07 kg