VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Carobpulver – 250g

22,00 kr.

Ikke på lager

Carobpulver – fra Naturmind 

Indhold: 250 gram

Carobpulver kan bruges i stedet for kakao i drikke (evt. en kop varm ‘kakao’ med ca. 2 tsk carobpulver og havredrik), desserter, bagværk og meget andet. Det har et naturligt lavt fedtindhold og et højt indhold af kostfibre, og vinder større og større indpas herhjemme som erstatning for kakao. Derudover indeholder det langt flere mineraler og vitaminer end kakao.

Næringsinfo nedenfor

Beskrivelse

carobpulver køb - hvad er carobpulver lavet afCarobpulver (karobpulver) – Næringsindhold pr 100 gram:

Carobpulver fra Naturmind – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi:  1217 KJ/ 292 Kcal
  • Fedt: 0,6 g – heraf mættet fedt 0 g
  • Kulhydrater:  45,3 g – heraf sukkerarter:  36,7 g
  • Protein:  4,3 g
  • Salt:  0 g

 

Indhold: Carobpulver – Oprindelse: Spanien

Der er praktisk genluk på posen.

Opbevares tørt, køligt og mørkt.

Carobpulver til varm ‘kakao’

Hvis du gerne vil bruge carobpulver til varm ‘kakao’ (eller varm carob – burde det nok hedde), så blander du ca. 2 tsk carobpulver med den mængde varm plantedrik, du selv finder passende til 1 kop. Du kan sagtens varme det op i en gryde – som du måske plejer med almindeligt kakaopulver.

Hvad er carob?

Carob (eller karob) stammer fra johannesbrødtræet, og pulveret laves af de hele johannesbrødfrugter, der ristes og males til mel. Det er især i den sydlige del af Europa, at johannesbrødtræet har de bedste vækstbetingelser. Også derfor stammer Naturminds pulver fra Spanien.

Er carobpulver det samme som johannesbrødkernemel?

Carobpulver er ikke det samme som johannesbrødkernemel. Begge dele stammer godt nok fra johannesbrødtræet. Men carob som pulverform er lavet ud af de hele frugter, hvor johannesbrødkernemel er lavet af selve kernerne. Derfor er johannesbrødkernemel velegnet som et stivelses- eller fortykningsmiddel, hvor carob som pulver har helt andre egenskaber, smag og anvendelsesmuligheder.

Hvad kan man bruge det til?

Udover at du kan bruge carobpulver som erstatning for traditionelt kakaopulver til varm ‘kakao’, så er der masser af andre måder, du kan bruge det på. Mange bruger det til at give farve til brødet ved glutenfri bagning. Andre bruger det til at lave ‘chokolade’is, og andre synes det er vanvittigt godt at blande i pandekagedejen.

 

Pulveret har en sød smag, og smager ikke så bittert som almindelig kakao. Man skal bruge lidt mere carob pulver end kakao, hvis man ønsker en smag, der kan sammenlignes med kakao.

Naturmind – producenten

Naturmind er producenten bag dette fine carobpulver, der stammer fra Spanien. Naturmind er et brand under BiOrganik, der er én af vores favoritleverandører af veganske og glutenfri produkter. Især de mere spændende af slagsen. Se hele vores udvalg af Naturmind/BiOrganiks produkter her >>.

Yderligere information

Vægt 0,25 kg