VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Sukkerfri vegansk nøddekage

vegansk nøddekage opskrift med erythritol - sågger - sukrin alternativ

Ingredienser til en svampet, sukkerfri vegansk nøddekage

Arbejdstid: Ca. 10 min.

Bagetid: Ca. 25 min.

200 g Sågger (erythritol) (findes i shoppen her)

125 gram mandler og/eller nødder (eks. 50 gram valnødder og 75 gram mandler)

1 banan (ca. 100 g skrællet banan)

4 spsk loppefrøskaller (fungerer som vegansk æg) (findes billigt i shoppen her)

130 gram hvedemel

70 gram havregryn

80 gram vegansk smør

2 dl plantedrik (havre-, soya- eller mandeldrik)

3 tsk bagepulver

1 tsk natron

1 knsp salt

6-7 dråber essens/aroma (evt. vaniljeessens el. appelsinessens)

Topping: server evt. toppet med hakkede mandler eller nødder, hakket mørk vegansk chokolade (findes i shoppen her) og friske bær

Fremgangsmåde sukkerfri vegansk nøddekage:

Alle ingredienser hældes i en stor foodprocessor eller blender. Blend i ca. 20-30 sekunder – nødderne behøver ikke at blive blendet helt til mel.

Forvarm ovnen til 190 grader alm. ovn

Smør en springform med vegansk smør. (Beklæd eventuelt bunden af springformen med bagepapir, og sæt formen rundt om. Så er det nemmere at få kagen af. Siderne på springformen skal stadig smøres).

Bag kagen på midterste rille i ovnen i ca. 25 minutter

Lad den køle af på en bagerist inden du pynter med topping. (Hvis du bruger hakket chokolade smelter det lidt, hvis kagen stadig er lun, når du drysser det på)