Ingredienser til vegansk pizzatopping og durum: vegansk kebab
Arbejdstid: 15 min.
Opskriften er nok til 2 store pizzaer el. 2 store durumruller
Vegansk pizzatopping af sojakebab:
100 gram Veganz Pulled Soja (soja kebab) – (150 gram for 27 kr. i shoppen her)
Vand til iblødsætning/kogning + ½ grøntsagsbuillonterning
Olie til stegning
Krydderier efter smag – forslag: 1 spsk smoked paprika og ½ tsk cayennepeber
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde vegansk kebab til vegansk pizzatopping og durum:
Tilsæt en ½ grøntsagsbouillon i en gryde med ca. 1 liter kogende vand.
Hæld pulled soja/sojakebab i det kogende vand og lad det småkoge i 8-10 min.
Dræn sojastykkerne for vand i en si.
Svits krydderier af i olie på en pande og tilsæt stykkerne af vegansk kebab /pulled soja.
Mix sojastykkerne godt sammen med krydderier/olie på panden.
Svits det af i et par minutter, og så er det klar som vegansk kebab til både vegansk pizzatopping, vegansk durum eller i en sandwich eller burger.
Hvis du gerne vil have vegansk ‘kyllinge’-topping- så anbefaler vi, at du bruger sojastrimler i stedet. De er noget tykkere. Eller måske vegansk ‘kød’sovs (opskrift her) af sojagranulat?