Beskrivelse
Veganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon
Veganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon indeholder ingen palmeolie eller soja. De er også glutenfri og indeholder ingen farvestoffer eller konserveringsmidler. Karamellerne er lavet på bl.a. kakaonibs, økologisk kokosmælk og rørsukker, der giver en skøn og fyldig chokolade og karamelsmag. De fås også som klassiske veganske karameller og i en bar, hvor karamellerne også er pakket ind enkeltvist..
Næringsindhold pr 100 gram veganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon
- Energi: 1813 KJ / 430 Kcal
- Fedt: 13 g – heraf mættet fedt: 8,7 g
- Kulhydrater: 74 g – heraf sukkerarter: 60 g
- Protein: 3,6 g
- Salt: 0,3 g
Ingredienser – vegansk karamel fra Kuhbonbon:
Ingredienser i Kuhbonbon vegansk karamel med chokoladesmag:
Glukosesirup, uraffineret rørsukker, kakaosmør, økologiske rå kakaobønner (5%), fedtreduceret kakao, økologisk kokosmælkepulver (4%) (økologisk kokosmælkepulver, økologisk maltodextrin, økologiske akaciefibre), ærteprotein, majsdextrin, Emulgator: solsikkelecithin, økologisk chokolade (0,4%), salt (Fleur de sel), naturlig kakaoaroma. 9,4% af indholdet er fra økologisk jordbrug.
Allergener: kan indeholde spor af mælk, skalfrugter og jordnødder.
Kuhbonbon – veganske karameller
Veganske karameller fra Kuhbonbon findes også i en klassisk ‘fløde’karamel udgave og i en stick-bar. Det er firmaet Savitor GmbH, der er holder til i Hamborg, der producerer de dejlige veganske Kuhbonbon karameller.
Firmaet går højt op i bæredygtighed, og blandt andet derfor undgår de at bruge palmefedt og -olie. De har også gjort noget ud af, at undgå at producere på en fabrik med fødevarer, som man kan være allergisk overfor. Herunder soja og gluten.
Kuhbonbon chokoladekarameller (og også de andre varianter) indeholder det unikke salt; Fleur de sel. Fleur de sel er havsalt, der fremhæver smagen endnu mere end traditionel salt – især i chokolade og karamel.