Beskrivelse
Veganske burgerbøffer – Beyond Smash – ingredienser
Veganske burgerbøffer – Beyond Meat Smash – ingredienser:
Vand, ærteprotein* (16%), rapsolie, kokosolie, risprotein, aroma, stabilisator (methylcellulose), kartoffelstivelse, æbleekstrakt, farve (rødbede), maltodextrin, granatæbleekstrakt, salt, kaliumsalt, koncentreret citronsaft, majseddike, gulerodspulver, emulgator (solsikkelecithin), *Ærter er bælgfrugter
Uden gluten, uden soja, GMO-fri og 100% plantebaseret.
Næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 968 KJ/ 233 kcal
- Fedt: 18 g
- heraf mættet fedt: 4,8 g
- Kulhydrater: 4,3 g
- heraf sukkerarter: 0,6 g
- Protein: 15 g
- Salt 0,93 g
Tilberedning af Beyonds veganske burgerbøffer:
Beyond Smash veganske burgerbøffer kan tilberedes på både grill og pande.
Inden de tilberedes, ‘smasher’ man dem (evt. med en spatel), så de bliver tyndere og dermed større i diameter. Hvis du steger dem på en pande, vil det være at foretrække, at den har en non-stick belægning. På både grill og pande tager det ca. 3-4 minutter på hver side. Smash-bøffer fra Beyond er helt perfekte, når de har en kernetemperatur på 74 grader. Det midterste af bøffen vil være rød eller rosa, også selvom den er gennemstegt. (Det skyldes den røde farve fra rødbede).
De findes også som endnu større veganske bøffer >>
Beyond Smash bøffer er en kølevare/ frostvare – dvs. at de sendes med køleemballage
De veganske burgerbøffer Beyond Smash opbevares på frost her på lageret. De sendes altså frosne, og tør sandsynligvis op under fragten. Du modtager dem derfor som en optøet vare, der skal opbevares i køleskabet. Derfor er holdbarheden også anderledes, og der kommer en ny datomærkning på, når de sendes. De kan holde sig 15 dage på køl, fra den dag de afsendes fra lageret. De bør ikke genfryses. Pakken sendes med køle-emballage (ekstra gebyr). Skal ordren sendes til en pakkeshop, er det optimalt, at du afhenter din pakke, samme dag som du får besked om, at den er i pakkeshoppen. (Ellers vil kølelementerne tø op).
Beyond Meat har godkendt denne forsendelsesmetode.