VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk T-shirt – Darth Vegan – Male – L

199,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk T-shirt – T-shirt med vegansk print/tekst

SE OGSÅ DE ANDRE VEGANSKE T-SHIRTS OG HOODIES MED PRINT HER >>

Størrelse: Large – Farve: gul med et print/tryk der er sort-brunt, orange og grønt.

En super cool t-shirt i retro-stil til den veganske Star Wars-fan. T-shirten er lavet af 100% bomuld, og har et vandbaseret print.

Bemærk: Producentens vandbaserede print / tryk er miljøvenlige, og derfor har printet en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Mere info om materialer mv. nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

t-hirt med vegansk tekst - vegansk t-shirt med printT-shirt med vegansk print/statement – Darth Vegan

T-shirten er lavet af 100% bomuld med et print / tryk, der får folk til at trække på smilebåndet: Darth Vegan. Helt oplagt som gave til en veganer, der er pjattet med Star Wars-universet. T-shirten har en løs pasform.

En humoristisk, sød og praktisk gave til en veganer, hvis vedkommende ikke er bange for at vise verden, hvem de er, og hvad de står for. ‘May the (vegan) force be with you’….

Bemærk: En lugt af miljøvenlighed

Producentens vandbaserede print / tryk er miljøvenlige, og derfor har det en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Vaskeanvisning:

Vaskes ved max 30 grader, så trykket/printet bevares intakt.

Forkert størrelse?

Er t-shirten er i samme stand, som da du modtog den, og du (eller modtageren) ikke synes, at den passer, eller ikke bryder sig om den, kan du selvfølgelig sende den retur og få pengene for t-shirten refunderet. (Dog ikke fragten). Læs vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Kontakt os her.

Andre gaver til veganere?

En t-shirt med vegansk tryk er selvfølgelig oplagt at give sammen med et gavekort til veganske produkter – eller evt. sammen med en gavekurv med veganske treats, et hjerte af vegansk chokolade eller måske en æske veganske gourmet-skumfiduser. Se alle gaver på webshoppen her >> (alt på webshoppen er 100% vegansk).

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg