Beskrivelse
Vegansk Carbonara Sauce – Biovegan – Økologisk og glutenfri
Vegansk carbonara fra Biovegans – ingredienser:
Majsstivelse*, CASHEWMEL*, salt, 5% røgede shiitakesvampe*, gærflager*, løg*, Hvidløg*, citronsaftpulver*, purløg*, sort peber*.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Allergener: Indeholder cashewnødder. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, lupin og andre nødder.
Næringsindhold pr. 100 gram:
-
Energi: 1479 KJ / 351 Kcal
-
Fedt: 9,1 g – Heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
-
Kulhydrater: 58 g – Heraf sukkerarter: 3,2 g
- Kostfibre: 4,4 g
- Protein: 7,4 g
-
Salt: 13,1 g
Vegansk carbonara sauce tilberedning:
Til vegansk carbonara sauce skal du, udover posens indhold, bruge:
250 ml vand
50 ml vegansk madlavningsfløde
Fremgangsmåde:
Hæld posens indhold i en gryde med vandet og den veganske madlavningsfløde og pisk med et piskeris. Bring det i kog ved middel til høj varme under konstant omrøring, indtil saucen tykner lidt – færdig.
Biovegans veganske carbonara er både glutenfri og økologisk.