Beskrivelse
Vegansk pålægspølse – Farinheira – Ingredienser:
Ingredienser i vegansk pålægspølse fra Vegin:
Vand, HVEDEmel, vin (indeholder SULFITTER), tekstureret HVEDE protein (HVEDE protein, HVEDEMEL), olivenolie, rød peber puré (rød peber, salt), HVEDEGLUTEN, hvidløgs puré (hvidløg, salt), salt, krydderier og naturlig røg.
Allergener: gluten, hvede og sulfitter. Kan indeholde spor af: svovldioxid.
Opbevaring: tørt og køligt. Efter åbning opbevares den på køl (3 dage).
Næringsindhold pr 100 gram:
-
Energi 983 kJ/234 kcal
-
Fedt 6,9 g – Heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
-
Kulhydrat 28 g – Heraf sukkerarter 3,1 g
-
Kostfibre 4,4 g
-
Protein 13 g
-
Salt 2 g
Efter åbning bør den opbevares i en lufttæt pose eller beholder i køleskabet.
Hjemmelavet vegansk spegepølse?
Hvis du gerne vil lave hjemmelavet vegansk spegepølse, finder du vores hvedegluten (seitanmel) og en masse nemme opskrifter med hvedegluten / seitanmel på f.eks. vegansk spegepølse, veganske sild mv. her på siden.