Beskrivelse
Vegansk overtrækschokolade / mad og bagechokolade i knapper
Vegansk overtrækschokolade (koge-, madlavnings- og bagechokolade) fra Vantastic Foods:
Ingredienser: Sukker, kakaosmør (27%), kakaomasse (14%), maltodextrin, kakaopulver (1,8%), emulgator: solsikkelecithin; salt, vaniljearoma.
Allergener: Kan indeholde spor af mælk, nødder og soja.
Findes også i en variant med vegansk hvid chokolade >>
Næringsindhold per 100 gram vegansk overtrækschokolade
Næringsindhold pr 100 gram vegansk overtrækschokolade i knapper:
- Energi: 2267 KJ / 541 kcal
- Fedt: 35 g – heraf mættet fedt: 22 g
- Kulhydrater: 57 g – heraf sukkerarter: 44 g
- Protein: 2 g
- Salt: 0,28 g
Bemærk: denne type vegansk overtrækschokolade /bagechokolade kan, som med alt andet bagechokolade, have en lidt hvid/grålig overflade.
Det betyder ingenting for chokoladens kvalitet, og det forsvinder, når chokoladen opvarmes (og kommer ikke igen, når den opvarmede chokolade nedkøles).
Du kan også få vegansk kogechokolade i blokform.
En lækker vegansk overtrækschokolade perfekt når du skal lave påske- eller julekonfekt, til kagedekoration og i veganske chokoladeboller eller kage.
Kan bl.a. opvarmes og bruges til vegansk varm chokolade, chokoladesauce, eller hvad du lige har lyst til.
Opskrifter på vegansk julekonfekt med vegansk madlavningschokolade
Vi har samlet nogle opskrifter fra veganske-opskrifter.dk på super lækker vegansk julekonfekt med bl.a. vegansk madlavningschokolade:
- Mandelbrud (mandler, chokolade og vegansk chokoladesmørepålæg)
- Peanutbutter squares (dadler, peanutbutter, vegansk chokolade, pistacienødder)
På siden med vegansk konfekt er der også opskrifter på hindbærkugler af marcipan og de klassiske havregrynskugler (veganske naturligvis).