Beskrivelse
Vegansk linsesuppe – Dal – ingredienser:
Vegansk linsesuppe – Dal – Økologisk – ingredienser:
Ingredienser: 62% røde linser*, rismel*, 5,4% stensalt, krydderier* (gurkemeje*, korianderfrø*, hvidløg*, 0,2% ingefær*, spidskommen*, peber*, fennikel*, kommen*, bukkehornsfrø*), 1,8% gulerødder*, 1,7% porrer*, løg*, tomater*, solsikkeolie*, gærekstrakt. *Økologisk certificeret.
Allergener: Kan indeholde spor af: gluten, æg, mælk, laktose, selleri, sennep.
Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-006
Næringsindhold pr. 100 ml tilberedt suppe
Næringsindhold pr 100 ml tilberedt vegansk suppe:
- Energi: 180 KJ/ 43 kcal
- Fedt: 0,4 g
- heraf mættet fedt: 0,1 g
- Kulhydrater: 6,1 g
- heraf sukkerarter: 0,6 g
- Protein: 2,5 g
- Salt 0,7 g
Vegansk linsesuppe – tilberedning:
Tilberedning af vegansk linsesuppe: rør brevets indhold ud i en gryde med 500 ml koldt vand. Kog suppen op, og lad det simre under jævnlig omrøring i ca. 15 minutter.