Beskrivelse
Soja fløde-alternativ / soja cuisine fra Provamel
Soja fløde-alternativ / soja cuisine fra Provamel er primært en vegansk madlavningsfløde.
Ingredienser:
Vand, solsikkeolie* (15%), afskallede SOJAbønner* (7,9%), ris*, emulgator: SOJAlecithin*, stabilisator: guragummi, havsalt.
*Økologisk certificeret. GMO-fri.
Allergener: indeholder soja.
Glutenfri, mælkefri.
Oprindelse: Tyskland, Frankrig, Italien og/eller Østrig. (mere om dette nedenfor).
Næringsindhold pr. 100 gram:
Næringsindhold pr 100g soya fløde:
- Energi: 759 KJ / 184 Kcal
- Fedt: 17 g – Heraf mættet fedt: 2 g
- Kulhydrater: 4,3 g – Heraf sukkerarter: 2 g
- Fibre: 0,7 g
- Protein: 3 g
- Salt: 0,14 g
Hvor kommer sojabønnerne fra?
De økologisk dyrkede sojabønner i Provamels soja fløde-alternativ stammer fra europæiske sojamarker. Enten fra Frankrig, Italien eller Østrig. Sojafloeden har derfor på ingen måde været med til at ødelægge regnskoven. Generelt er sojabønner en af de mest bæredygtige afgrøder. Produktionen har en lav belastning i forhold til kulstofudledning, jordforbrug i areal, vandforbrug og gødningsbehov.
Provamel udvælger kun de sojabønner, der er Pro Terra-certificerede. Et label der udelukkende må anvendes på økologiske, bæredygtige, socialt ansvarlige og GMO-fri sojabønner. En standard der bliver overvåget konstant for at opretholde de høje krav til producenterne.
Derudover stammer Provamels ris fra europa.
Soja fløde alternativer?
Her på webshoppen finder du mange alternativer til soja fløde-alternativer / soja cuisine fra Provamel. Både baseret på havre, mandler, cashews, ris og kokos.
Derudover er der flere varianter til piskning, så du kan lave vegansk flødeskum(-alternativ).
Se hele kategorien veganske fløde-alternativer her >>