Beskrivelse
Vegansk færdigret – Delhi Dal Makhani – ingredienser:
Ingredienser i Ashoka Delhi Dal Makhani (vegansk færdigret):
Vand, sorte linser (12%), løg, kokosmælk (vand, kokosekstrakt), solsikkeolie, røde kidneybønner, tomatpure, CASHEWNØDDER, ingefær, salt, korianderblade, hvidløg, chilipulver, krydderier, grøn chili, gurkemejepulver, kardemommepulver, kanelpulver og kryddernellike.
Glutenfri og GMO-fri.
Allergener: Cashewnødder. Kan indeholde spor af peanuts, nødder, soja, sennep og sesam.
Opbevaring: tørt og køligt. Efter åbning opbevares indholdet i en tætlukket beholder på køl i 2-3 dage.
Næringsindhold pr. 100 g:
Næringsindhold pr 100 g vegansk færdigret: Delhi Dal Makhani:
- Energi: 385 KJ / 92 Kcal
- Fedt: 4,1 g – Heraf mættet fedt: 1,1 g
- Kulhydrater: 7,6 g – Heraf sukkerarter: 0,7 g
- Protein: 4,3 g
- Salt: 0,97 g
Vegansk færdigret – varm op og server
En nem og lækker vegansk færdigret, der bare skal varmes op i en gryde eller i mikroovnen, i en skål der kan tåle varme. Du kan naturligvis også spise retten kold – det er smag og behag.
Du kan faktisk tilberede retten direkte i posen:
I gryden, skal posen (lukket) koges i vand i 3-5 minutter (bemærk at posen er meget varm), inden den serveres i en skål eller en dyb tallerken.
I Mikroovn: klip hul i toppen af posen, og stil posen op (lodret) og varm den i mikroovnen i ca. 2 minutter. (Bemærk at posen bliver meget varm). Server i en skål eller dyb tallerken.
En perfekt løsning til en let og nærende aftensmad eller frokost.