VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Vegansk sloppy joe burger

vegansk sloppy joe burger opskrift

Ingredienser til kødsovs til veganske sloppy joe burgers

Arbejdstid: 15 min.

Opskriften er nok til 4 pers.

Video med fremgangsmåde nedenfor

125-150 gram sojagranulat

– 125 gram er nok til 2 voksne og 2 børn150 gram er nok til 4 voksne (du finder vores Nutty Vegan sojagranulat i shoppen 250 gram 25 kr.)

Vand til iblødsætning + ½ grøntsagsbuillonterning

1 finthakket løg

1-2 finthakkede hvidløg

1 dåse flåede tomater (eller tomatpassata, hvis du vil undgå tomatklumperne) – ca. 400 ml

Evt. revet gulerod eller andre grøntsager – kan snildt udelades

Krydderier efter smag (evt. 1 tsk oregano, 1 spsk smoked paprika, 1 spsk gærflager og 1 tsk spidskommen)

2-3 tsk kulør til madlavning

2 spsk olie til svitsning

Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde: kødsovs til veganske sloppy joe burgers:

Hæld tørret sojagranulat i en skål eller gryde og tilsæt grøntsagsbuillon og ½-1 liter kogende vand. Lad det trække i ca. 5 min.

Svits løg, hvidløg og eventuelle grøntsager af i olie i en gryde.

Tilsæt krydderier og svits et par minutter mere, imens du rører rundt.

Dræn sojagranulatet i en si, og hæld granulatet i gryden sammen med kulør. Rør det godt sammen.

Tilsæt hakkede tomater (el. tomatpassata) og varm det op.

Smag til med salt og peber – og så er det ellers klar til servering i en god vegansk sloppy joe burger

Server evt. med:

Ingredienser til veganske sloppy joe burgers fra shoppen:

TILMELD DIG NYHEDSBREVET