VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk ‘Kylling’ i karry

vegansk kylling i karry

Ingredienser til vegansk Kylling i karry

Arbejdstid: 30 min.

Opskriften er nok til 4 pers.

Video med fremgangsmåde for vegansk ‘kylling’ nedenfor

Vegansk kylling af sojastrimler:

130-140 gram Sojastykker / sojakød i store eller små strimler

(Sojakød i strimler findes på shoppen her)

Vand til iblødsætning + ½ grøntsagsbuillonterning

Vegansk karrysovs:

1 finthakket løg

4½ dl plantedrik (byt evt. 1 dl ud med vegansk madlavningsfløde)

3 spsk mel (til jævning)

4 spsk olie (til svitsning)

½-1 tsk sukker

Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde vegansk kylling af sojastrimler:

Tilsæt en ½ grøntsagsbouillon i en gryde med ca. 1 liter kogende vand.

Hæld de tørrede sojastykker i og lad det små-simre i 7-8 min.

Dræn sojastrimlerne i en si, pres ekstra væde ud med en ske, og tilsæt dem karrysovsen, når sovsen er færdig.

Fremgangsmåde vegansk karrysovs:

Svits løg og karry af i olie i en gryde.

Skru lidt ned, tilsæt mel og pisk det godt sammen til det er en melklump.

Tilsæt plantedrik lidt ad gangen, imens du pisker godt til.

Tilsæt sukker og smag til med salt og peber.

Ingredienser og tilbehør til vegansk 'kylling' af soja kød: