VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Vegansk kebab som pizzatopping og til durum

vegansk pizzatopping - soja kebab

Ingredienser til vegansk pizzatopping og durum: vegansk kebab

Arbejdstid: 15 min.

Opskriften er nok til 2 store pizzaer el. 2 store durumruller

Vegansk pizzatopping af sojakebab:

100 gram Veganz Pulled Soja (soja kebab) – (150 gram for 27 kr. i shoppen her)

Vand til iblødsætning/kogning + ½ grøntsagsbuillonterning

Olie til stegning

Krydderier efter smag – forslag: 1 spsk smoked paprika og ½ tsk cayennepeber

Smag til med salt og peber

vegansk kebab opskrift

Fremgangsmåde vegansk kebab til vegansk pizzatopping og durum:

Tilsæt en ½ grøntsagsbouillon i en gryde med ca. 1 liter kogende vand.

Hæld pulled soja/sojakebab i det kogende vand og lad det småkoge i 8-10 min.

Dræn sojastykkerne for vand i en si.

Svits krydderier af i olie på en pande og tilsæt stykkerne af vegansk kebab /pulled soja.

Mix sojastykkerne godt sammen med krydderier/olie på panden.

Svits det af i et par minutter, og så er det klar som vegansk kebab til både vegansk pizzatopping, vegansk durum eller i en sandwich eller burger.

Hvis du gerne vil have vegansk ‘kyllinge’-topping- så anbefaler vi, at du bruger sojastrimler i stedet. De er noget tykkere. Eller måske vegansk ‘kød’sovs (opskrift her) af sojagranulat?

Nemme, sunde og proteinrige løsninger med tørret soja:

TILMELD DIG NYHEDSBREVET