VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk honninghjerte-alternativ (uden honning) – Øko

22,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk honninghjerte- alternativ (uden honning) veganske ‘honning’kager uden honning – Økologisk – Bioback  (Lebkuchen)

Indhold: 42 gram

Ingen jul uden et honninghjerte. Her har Bioback tryllet og lavet et skønt hjerte af økologiske ingredienser med honningsmag – men uden honning. Dyppet i lys vegansk chokolade. Et must til det veganske julebord.

Næringsindhold og ingredienser nedenfor.

Del med andre:

Beskrivelse

vegansk honninghjerte køb - veganske honningkagerVegansk honninghjerte-alternativ – Veganske ‘honning’kager uden honning – ingredienser:

Vegansk honninghjerte-alternativ / Veganske ‘honning’kager uden honning fra Bioback – ingredienser:

Rå rørsukker, HVEDEmel*, kakaomasse*, SPELTmel*, kakaosmør*, palmefedt* (RSPO-certificeret), HVEDEstivelse, karamelsukkersirup*, hævemiddel; ammoniumhydrogencarbonat, kaliumcarbonat, syremiddel: citronsyre, vinsyre; Krydderier (kanel*, nellikke*, anis*, muskat*).  *Økologisk certificeret.

Kakaoindhold i chokoladeovertrækket: mindst 29%.

Allergener: Hvede, gluten, spelt. Kan indeholde spor af nødder, soja, andre glutenholdige fødevarer, æg og mælk.

Opbevares tørt, mørkt og køligt.

Økologisk certificeret vegansk ‘honning’hjerte uden honning – EU/Ikke-EU jordbrug – Oprindelse Tyskland.

Næringsindhold pr. 100g:

  • Energi: 1767 KJ/ 421 Kcal
  • Fedt: 15 g – Heraf mættede fedtsyrer: 9,2 g
  • Kulhydrater: 61 g – Heraf sukkerarter: 35 g
  • Fibre: 5 g
  • Protein: 5,9 g
  • Salt: 0,006 g

veganske honningkager - vegansk honninghjerte køb onlineMå man sige vegansk honninghjerte’ / veganske honningkager?

Der er kommet en klage ind fra Dansk Biavlerforening, at vi ikke må skrive vegansk honninghjerte eller veganske honningkager, når der ikke er honning i produktet. Så nu hedder de Veganske ‘honning’kager uden honning / vegansk honning’hjerte’ uden honning og ‘honningkager-alternativ’ og vegansk honning’hjerte’-alternativ. Så er der vidst ikke noget at være i tvivl om.

Veganske julelækkerier

Det skønne veganske honning’hjerte’-alternativ fra Bioback er en juleklassiker. Bioback laver mange især tyske julefavoritter veganske. Med masser af julesmag, julekrydderier og lækker vegansk chokolade som overtræk. Så blev det endelig jul, og du kan nyde den skønne julestemning i fulde drag.

‘Honning’hjertet er selvfølgelig lavet uden honning. Bioback har bare fået dem til at smage, som om der var honning i. Honning er nemlig ikke vegansk (hvis du var i tvivl). Det skønne veganske honninghjerte-alternativ er desuden lavet af økologiske råvarer. Så det er win win på bæredygtigheds- og dyrevelfærdstavlen.

Mangler du flere veganske julelækkerier. Prøv f.eks. også de veganske julesmåkager, vegansk chokolade med nøddekrokant, eller en af deres andre fantastiske veganske kager; veganske chokoladesmåkager, veganske chokolademuffins eller veganske muffins med chocolate chips

Yderligere information

Vægt 0,04 kg