VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk T-shirt – Game Changer – Male – L

199,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk T-shirt – T-shirt med vegansk tryk/ print

UDSOLGT – SE ALLE DE ANDRE VEGANSKE T-SHIRTS OG HOODIES HER >>

Størrelse: Large – Farve: Mørkeblå med hvidt og grønt print/tryk.

En oplagt gave til en veganer – en blød t-shirt i 100% bomuld med et print, der ikke skaber tvivl om bærerens holdning til den veganske livsstil.

Game Changer – 100% Vegan Power – Løs pasform

Bemærk: Producentens vandbaserede print / tryk er miljøvenlige, og derfor har printet en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Mere info om materialer mv. nedenfor

Beskrivelse

game changer t-shirt med vegansk trykT-shirt med vegansk print / tekst – Game Changer

En skøn blød vegansk t-shirt i 100% bomuld med et print / tryk, der siger det hele: Game Changer – 100% Vegan Power. En oplagt gave til en veganer, hvis vedkommende ikke har noget imod at vise verden, hvem de er, og hvad de står for.

En lugt af miljøvenlighed

Producentens vandbaserede print er miljøvenlige, og derfor har printet en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Pakkes ind i cellofan af sukkerrør

T-shirten er pakket pænt ind i miljøvenlig og 100% komposterbar cellofan lavet af sukkerrør. Gavebåndet er lavet af hampesnor. Så alt i alt kan det ikke blive mere miljøvenligt.

Vaskeanvisning:

Vaskes ved max 30 grader, så trykket/printet bevares intakt.

Forkert størrelse?

Hvis t-shirten er i samme stand, som da du modtog den, og du ikke synes, at den passer dig, eller ikke bryder dig om den, kan du selvfølgelig sende den retur og få pengene for t-shirten refunderet. (Dog ikke fragten). Læs vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Kontakt os her.

Andre gaver til veganere?

En t-shirt med vegansk tryk er selvfølgelig oplagt at give sammen med et gavekort til veganske produkter – eller evt. sammen med en gavekurv med veganske treats, et hjerte af vegansk chokolade eller måske en æske veganske gourmet-skumfiduser. Se alle gaver på webshoppen her >> (alt på webshoppen er 100% vegansk).

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg