Beskrivelse
Vegansk pølse – Alheira – Ingredienser:
Ingredienser i vegansk pølse fra Vegin:
Vand, brød bagt i træovn (HVEDEmel, vand, gær, salt), tekstureret HVEDEprotein (HVEDEprotein , HVEDEmel), solsikkeolie, olivenolie, rød peber pure (rød peber, salt), krydderier, eddike, løg, hvidløgspure (hvidløg, salt), salt og naturlig røg.
Allergener: gluten, hvede. Kan indeholde spor af: Svovldioxid og sulfitter.
Opbevaring: tørt og køligt. Efter åbning opbevares den på køl (3 dage).
Næringsindhold pr 100 gram:
-
Energi 617 kJ/147 kcal
-
Fedt 5,6 g – Heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
-
Kulhydrat 16 g – Heraf sukkerarter 1,1 g
-
Kostfibre 2,2 g
-
Protein 7,1 g
-
Salt 1,2 g
Efter åbning bør den opbevares i en lufttæt pose eller beholder i køleskabet.
Hjemmelavet vegansk spegepølse?
Hvis du gerne vil lave hjemmelavet vegansk spegepølse, finder du vores hvedegluten (seitanmel) og en masse nemme opskrifter med hvedegluten / seitanmel på f.eks. vegansk spegepølse, veganske sild mv. her på siden.