Beskrivelse
Vegansk lys overtrækschokolade uden mælk
Vegansk lys overtrækschokolade uden mælk(koge-, madlavnings- og bagechokolade) fra bett’r:
Ingredienser: Kakaomasse* (43%), kokossukker* (35%), kokosfløde* (12,5%), kakaosmør* (9%), solsikkelecithin*. *= Fra økologisk landbrug.
Allergener: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder og sesam.
Findes også i flere andre varianter – se nedenfor
Næringsindhold per 100 gram
Næringsindhold pr 100 gram vegansk lys overtrækschokolade – i knapper:
- Energi: 2398 KJ / 578 kcal
- Fedt: 42 g – heraf mættet fedt: 28 g
- Kulhydrater: 39 g – heraf sukkerarter: 29 g
- Kostfibre: 8,3 g
- Protein: 7,2 g
- Salt: 0,09 g
Bemærk: denne type vegansk lys overtrækschokolade uden mælk kan, som med alt andet chokolade, have en lidt hvid/grålig overflade.
Det betyder ingenting for chokoladens kvalitet, og det forsvinder, når chokoladen opvarmes (og kommer ikke igen, når den opvarmede chokolade nedkøles).
En rigtig lækker lys vegansk overtrækschokolade. Ideel når du skal lave påske- eller julekonfekt, til kagedekoration og i veganske chokoladeboller eller kage.
Kan bl.a. opvarmes og bruges til vegansk varm chokolade, chokoladesauce, eller hvad du lige har lyst til.
Opskrifter på vegansk konfekt med vegansk lys overtrækschokolade uden mælk
Her har du nogle nemme opskrifter fra veganske-opskrifter.dk på super lækker vegansk julekonfekt med bl.a. vegansk madlavningschokolade:
- Mandelbrud (mandler, chokolade og vegansk chokoladesmørepålæg)
- Peanutbutter squares (dadler, peanutbutter, vegansk chokolade, pistacienødder)
På siden med vegansk konfekt er der også opskrifter på hindbærkugler af marcipan og de klassiske havregrynskugler (veganske naturligvis).