VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Tempeh af soja – Øko

39,00 kr.

På lager

Frisk tempeh af fermenterede sojabønner – Økologisk – fra Tempehmanufaktur

Indhold: 200 gram

Bemærk: dette er en kølevare (mere info nedenfor) – bedst før ofte god efter: 17/7

Tempeh er et populært vegansk kødalternativ, og er rigtig godt både som pålæg eller som lunt kødalternativ sammen med blandt andet salater, kartofler og meget andet. Denne natur-tempeh er naturel, lavet af europæiske, økologisk dyrkede sojabønner, og er mild i smagen. 

Du kan f.eks. skære den i skiver, marinere den og stege den på pande eller grill, eller i ovnen.

Næringsindhold og ingredienser nedenfor

Beskrivelse

Tempeh af sojabønner fra Tempehmanufaktur – Ingredienser:

Ingredienser i Tempeh af soja fra Tempehmanufaktur (fermenterede sojabønner):

SOJAbønner* (SOJAbønner* (53%), vand), starterkulturer (Rhizopus).
(* = fra kontrolleret økologisk dyrkning)

Allergener: Indeholder soja. Kan indeholde spor af gluten og lupin.

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 737 kJ/177 kcal.
  • Fedt 7,9 g
  • heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
  • Kulhydrater 2,1 g
  • heraf sukkerarter 0,9 g
  • Kostfibre 6,6 g
  • Protein 21 g
  • Salt 0,04 g

 

Opbevares på køl. Anvendes inden for få dage efter åbning.

tempeh køb online - sojatempehTempeh af fermenterede sojabønner

Tempeh er oprindeligt lavet af fermenterede (gærede) sojabønner (som denne variant), der gennem fermenteringen bindes sammen til en masse. Det er især brugt som et vegansk kødalternativ, og smager mildt. Man kan sammenligne processen med fermentering med f.eks. ost, der også skal lagres, for at det modnes. Tempeh er rig på både kostfibre og protein, og har en god fast konsistens, der kan sammenlignes med kød. Denne version fra tempehmanufaktur er er klar til brug, og kan nydes kold eller varm. Det anbefales, at du steger den i f.eks. skiver i lidt olie – evt. med krydderier.

Andre typer

Der findes også tempeh lavet af f.eks. sorte bønner og lupin. Grunden til at det kaldes det samme, er netop som beskrevet ovenfor; at de alle er fermenterede.

Tempeh anvendelse

Tempeh kan koges, friteres, steges på panden, dampes og grilles, så der er masser af anvendelsesmuligheder. Den kan også sagtens bruges i salater og gryderetter, og selvfølgelig som pålæg evt. sammen med en god vegansk mayonnaise.

Om tempehmanufaktur

Tempehmanufaktur er en familidrevet virksomhed i Tyskland, der laver håndlavede tempehs i mange smagsvarianter. Alle er lavet af økologiske råvarer, og uanset om det er soja- eller lupinbaseret, er bælgfrugterne dyrket i EU (enten Tyskland eller Østrig).

Tempehs fra Tempehmanufaktur er kølevarer – dvs. at de sendes med køle-emballage

Alle varianter fra Tempehmanufaktur er kølevarer, og sendes derfor med køle-emballage, der koster 29 kr ekstra – pr ordre. Skal ordren sendes til en pakkeshop, er det optimalt, at du afhenter din pakke, samme dag som du får besked om, at den er i pakkeshoppen.

Yderligere information

Vægt 0,22 kg