Beskrivelse
Sushi ris – Økologiske – næringsindhold pr 100 gram:
Sushi ris – økologiske – fra BioAsia – næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 1486 KJ / 350 Kcal
- Fedt: 0,5 g – heraf mættet fedt: 0,1 g
- Kulhydrater: 79 g – heraf sukkerarter: 0,5 g
- Protein: 7 g
- Salt: 0,01 g
Ingredienser:
100% sushiris* – *Økologisk certificeret.
Glutenfri, GMO-fri. Oprindelse: Vietnam
Tilberedning af økologiske sushi ris:
Tilberedning af de økologiske sushi ris: Skyl risene grundigt (til de er nærmest gennemsigtige), tilsæt vand i forholdet 1,25 gange vand til 1 gang ris i en gryde. Tilsæt lidt salt, og bring risene i kog. Lad det simre med låget på i ca. 20 minutter. Tag herefter gryden af komfuret og lad risene hvile i cirka 20 minutter. Mængden af vand kan varieres efter den ønskede konsistens.