Beskrivelse
Soja cuisine fra Lima – ingredienser
Soja cuisine fra Lima – ingredienser:
Vand, Solsikkeolie*, SOJAbønner* 6,2 %, glukosesirup fra majs*, fortykningsmiddel: johannesbrødkernemel*, havsalt.
*Økologisk certificeret. GMO-fri.
Allergener: indeholder soja. Kan indeholde spor af nødder.
Glutenfri, mælkefri.
Næringsindhold pr. 100 ml:
Næringsindhold pr 100 ml soja cuisine:
- Energi: 704 KJ / 171 Kcal
- Fedt: 17 g – Heraf mættet fedt: 2 g
- Kulhydrater: 2,2 g – Heraf sukkerarter: 2 g
- Protein: 2,7 g
- Salt: 0,1 g
Lima soja cuisine – vegansk madlavningsfløde
Lima soja cuisine anvendes som madlavningsfløde for at give en mere cremet konsistens. Du kan med fordel bruge den til for eksempel saucer, supper og gryderetter og prøv den i vegansk risotto. Det kan ikke blive mere lækkert.
Hvor kommer sojabønnerne fra?
De økologisk dyrkede sojabønner i Lima’s soja cuisine stammer fra østrigske sojamarker. Sojafløden har derfor på ingen måde været med til at ødelægge regnskoven. Generelt er sojabønner en af de mest bæredygtige afgrøder. Produktionen har en lav belastning i forhold til kulstofudledning, jordforbrug i areal, vandforbrug og gødningsbehov. Og sojaen er desuden GMO-fri.
Soya fløde alternativer?
Her på webshoppen finder du flere alternativer til fløde. Du kan se hele kategorien veganske ‘fløde’-alternativer her >>