VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Kokossirup – Økologisk – 180 ml

39,00 kr.

Ikke på lager

Kokossirup – Økologisk fra Veganz

VAREN ER DESVÆRRE UDGÅET FRA VEGANZ’ SORTIMENT – jeg forsøger at finde et alternativ. Dbh Louise – indehaver Nutty Vegan

Indhold: 180 ml

Økologisk kokossirup (kokosblomstsirup) er perfekt til bl.a. desserter, bagværk, te og kaffe. Giver en blød og afrundet frugt og karamel-agtig smag.

Ingredienser og næringsindhold – se nedenfor

Beskrivelse

Kokossirup (kokosblomstsirup) – Økologisk fra Veganz

kokossirup køb - tilbud - veganz kokosblomstsirup

Kokossirup har en skøn frugt- og karamelagtig smag. Perfekt til bagning og madlavning, og på pandekager eller som topping på is og desserter. Se flere ideer til anvendelse nedenfor. Siruppen er naturligt glutenfri.

Ingredienser:

100% Kokosblomstsirup*. *Certificeret økologisk produkt.

Kokossirup – Næringsindhold pr 100 ml:

Næringsindhold pr. 100 ml økologisk kokossirup fra Veganz:

  • Energi: 1326 KJ/ 312 kcal
  • Fedt: <0,8 ml – heraf mættet fedt: < 0,1 ml
  • Kulhydrater: 78 ml – heraf sukkerarter: 69 ml
  • Protein: <0,5 ml
  • Salt < 0,13 ml

Oprindelse: Indonesien – Økologisk: DE-Öko-001 – Ikke EU-jordbrug

Opbevaring: tørt og ikke for varmt. Bedst før: se flasken

Kokossirup – smager det af kokos?kokossirup køb - kokosblomstsirup veganz

Kokossirup har en delikat, blød og afrundet karamel- og frugtsmag. Det smager faktisk ikke af kokos. Man indsamler kokosblomsterne fra palmetræernes højder, og så laves siruppen ud fra blomstens nektar. Nektarens saft bliver så opvarmet, indtil det meste af vandet er fordampet. Og så står man tilbage med en lækker, tyk sirup, der er perfekt i bagværk og som topping på alverdens andre gode sager.

Det smager ikke helt som kokossukker, der har en smag mere som brun farin.

Kokossirup er blevet meget populært – både pga. den fabelagtige smag, men også fordi det indeholder sunde næringsstoffer.

Er det sundt?

Kokossirup /kokosblomstsirup har et højt indhold af kalorier – som sukker og sirupper jo har. Men det er ikke lige så næringsfattigt som almindeligt raffineret sukker. Det indeholder små mængder af bl.a. jern, zink, calcium og flere typer antioxidanter og fibre. Fibrene indeholder inulin, og derfor har kokossirup også et lavere glykæmisk indeks end almindeligt sukker. Det glykæmiske indeks afgør, hvor hurtigt fødevarer forhøjer blodtrykket.

Mineraler, fibre og antioxidanter udgør altså den helt store forskel på siruppen sammenholdt med raffineret, hvidt sukker.

Kokossirup anvendelse

kokossirup køb - tilbud kokossirup Veganz

Kokossirup kan anvendes på helt samme måde som traditionel sirup. Brug det på pandekager, på yoghurt (eller ovenpå muesli/ mysli), i kager og bagværk eller i en lækker smoothie. Man kan også sagtens bruge det i kaffe eller the – eller måske en vegansk latte med kokossirup. Hvis du skifter almindeligt sukker ud med sirup, skal du ikke bruge helt så meget. Sirup er mere drøjt i brug, fordi det søder endnu mere.

Kokossirup kan også bruges, hvis du gerne vil lave kokosis eller måske kokosmarengs med hjælp fra lidt aquafaba og en god håndmixer.

De der er glad for søde drinks, kan også lave nogle skønne nogle af slagsen med kokossirup. Tilsæt f.eks. lidt til en vegansk piña colada, for at give den famøse drink en ekstra sødlig kokossmag. Eller lav en himmelsk kokosdaiquiri med rom og limejuice.

Veganz

Veganz er vores helt store samarbejdspartner, og det tyske og 100% veganske firma i Berlin går, som vi, højt op i bæredygtighed i både fødevarer, produktion og emballage.

Hvis du er glad for søde sager, så har Veganz masser af skønne veganske lækkerier at byde på. Og du finder mange af dem her på shoppen. Alt fra chokolade i plader og bars til muffins, kiks og vingummi. Se hele udvalget af vores Veganz produkter her >>

Se eventuelt også vores økologiske dadelsirup og agavesirup, der også er rigtig gode alternativer til almindeligt, raffineret sukker.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Vegansk

Ja

Økologisk