VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Kærlighed og Kikærter af Thomas Erex – Vegansk Kogebog

245,00 kr.

På lager

Kærlighed og kikærter – Thomas Erex – Vegansk kogebog

Hardback – 126 sider – udgivelsesdato: 6/1 2021 – Forlag: Turbine

Den populære madblogger og veganer Thomas Erex (stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks Veganske Forening), har skabt en vegansk kogebog fyldt med gode og nemme opskrifter på plantebaseret mad. Omdrejningspunktet er kikærter (både ukogte og kogte), kikærtevand (aquafaba – forklaring nedenfor) og også kikærtemel. Lige til at gå til for både nybegyndere i det plantebaserede køkken og de mere garvede.

Mere info nedenfor

Beskrivelse

Kærlighed & Kikærter– Thomas Erex’ Kogebog med veganske opskrifter

Kærlighed & Kikærter af Thomas Erex, er en ny kogebog med masser af skønne veganske opskrifter.

Kogebogen Kærlighed og Kikærter er fyldt med både nemme og de lidt sværere veganske opskrifter, hvor kikærter, kikærtevand (aquafaba) og også kikærtemel er omdrejningspunkterne.

I kogebogen finder du bl.a. veganske opskrifter på:

 • Kikærtebøffer med sød kartoffel
 • Lyserøde pandekager med hummus og grønt
 • Karryret med kikærtetofu
 • Falafel til dit taffel
 • Flødeboller
 • Skumfiduser
 • Chokolademousse
 • Guf til is
 • Fuglereder
 • Proteinvafler
 • Romkugler

 

Og masser af andre super lækre opskrifter på plantebaseret mad.

Thomas Erex’ kogebog Kærlighed & Kikærter er nem at gå til for enhver – uanset om du er veganer, vegetar eller bare vil snuse til den plantebaserede madlavning.

Hvad er aquafaba – kikærtevand?

Især de søde opskrifter i Thomas Erex’ Kærlighed og Kikærter, er lavet med aquafaba, der rent teknisk bare er kikærtevand. Når du f.eks. køber en dåse eller brik med kogte kikærter, er det lagen/vandet fra disse, du kan bruge til opskrifterne. Du kan også lave det selv. Når du har kogt dine kikærter i vand, og vandet er blevet en anelse tykkere, har du lavet hjemmelavet aquafaba.

kærlighed og kikærter thomas erex vegansk kogebogKærlighed og Kikærter kogebogen som gave?

Kærlighed og Kikærter-kogebogen er en oplagt gave, hvis modtageren er pjattet med at prøve nye spændende opskrifter. Thomas Erex har lagt vægt på at du kan finde de fleste af ingredienserne til opskrifterne i supermarkeder og helsebutikker. Ellers kan du finde mange af de mere specielle ingredienser til opskrifterne her på webshoppen, hvor alt er 100% vegansk. Her er både økologisk kikærtemel og økologiske kikærter.

Hvis du vil give en vegansk kogebog i gave (måske en gave til en veganer el. vegetar), er det oplagt at supplere med et gavekort til veganske produkter. Så er du helt sikker på, at modtageren kan finde alle de lidt mere særlige ingredienser ét sted.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg