VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk påskeæg

Vegansk påskeæg og vegansk påskechokolade på webshoppen.
Er du mest til So Free påskeæg, håndlavede eller veganske påskeæg med gourmetvingummi fra Wally and Whiz?
Eller hvad med en sød vegansk påskehare?

FolLow the bunny
it has the chocolate

ALLE PRODUKTER PÅ WEBSHOPPEN ER VEGANSKE

Treats til en skøn vegansk påske

Vegansk påskeæg i hele 8 varianter

Vegansk påskeæg finder du på webshoppen her i hele 6 skønne varianter.

Der er selvfølgelig klassikeren So Free påskeæg med lys chokolade. I år er det med glutenfri havrechokolade.

Derudover finder du også Wally and Whiz påskeæg, der indeholder små poser (flowpacks) med vegansk gourmetvingummi. De fås i 2 størrelser. Mere info nedenfor.

OG… trommehvirvel; helt nyt i Danmark – Veganske Påskeæg fra Doisy & Dam, som små mini æg. 

Så er der Raw Chocolate Company’s fyldte æg, hvor gaveæsken desuden indeholder en pose af deres prisvindende chokomandler.

Ikke at forglemme italienske Venchi, der laver gourmetchokolade. Her er der ikke mindre end 3 slags veganske påskeæg. 2 i miniformat, der er perfekte til f.eks. slikskålen eller borddekoration og pynt.

Plamil

So Free Påskeæg

So Free påskeæg er vel nok de mest populære typer af vegansk påskeæg. Mest fordi, at de har været på banen i mange år.

Det britiske firma Plamil står bag So Free, og det er et 100% vegansk firma med egne produktionsfaciliteter. Idet produktionen er helt vegansk, kan de skønne chokolader ikke indeholde spor af hverken mælk eller æg. Derfor er et So Free påskeæg ideelt for både de med laktoseintolerans og selvfølgelig veganere.

I år finder du 1 af varianterne her på shoppen. Da Plamil har valgt at de andre ikke er pakket i gaveæsker, er det desværre for svært at sende dem ud til dig. Så lad os krydse fingre for, at de laver dem i æsker igen næste år.

Plamil laver masser af vegansk chokolade og ikke mindst; vegansk chokoladepålæg, der både findes som en mørk vegansk ‘nutella’ og en lys. Og så er der nyheden Plamilla ‘nutella’ med salted caramel.

veganske påskeæg køb online - so free påskeæg

Wally and Whiz

Vegansk påskeæg med slik - Wally and Whiz påskeæg

Nu findes der også et vegansk påskeæg med slik – her i en gourmetudgave fra danske Wally and Whiz.

I 2023 er der igen 2 størrelser af Wally and Whiz påskeæg og du finder dem begge her på shoppen. Derudover finder du deres super søde og yderst elegante påskekyllinge-gaveæske.

Indholdet i det elegante Wally and Whiz påskeæg i den klassiske størrelse er 18 små poser (flowpacks) med vegansk gourmetvingummi og lakrids-vingummi. Der er i alt 9 forskellige og eksklusive smagsvarianter. (så det giver 2×9 flowpacks).

I den større variant er der selvfølgelig flere små poser.

Se det kan man kalde et vegansk påskeæg for voksne. Både super dekorativ og med indhold af skønne delikatesser i flere smagsnuancer. En oplagt ide til en vegansk værtindegave til påskefrokosten. 

Vegansk påskekurv

Vegansk påskeæg i flot gavekasse

En ekstra god værtindegave eller bare en gave fordi; et vegansk påskeæg i kombination med andre veganske påskelækkerier i en flot gavekasse.

I 2023 bliver det fra marts muligt at købe en veganske påske’kurv’, der egentlig er en gavekasse (det bliver ikke helt som på billedet). I påskegavekassen, vil der f.eks. være en pose med Doisy & Dam’s mini-påskeæg i kombination med andre veganske påskelækkerier. 

Du finder altid et stort udvalg af veganske gavekurve / gavekasser her på webshoppen >>.

vegansk gavekurv - vegansk påskekurv