VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Mallow Puffs (veganske skumfiduser) Vanilla Bean med Belgisk Chokoladeovertræk

38,95 DKK

På lager

Veganske skumfiduser (marshmallows) – Barú Mallow Puffs Vanilla Bean Mallows – Dunked in Belgian Dark Chocolate

Indhold: 100 gram

Luftige veganske skumfiduser med ægte vaniljekorn svøbt i mørk belgisk chokolade.

Mallow puffs laver underskønne puffy marhsmallows med et tykt, sprødt lag af eksklusiv belgisk chokolade, der er UTZ-certificeret. Nydelse med nydelse på. Se også varianten med salted caramel.

Næringsindhold og ingredienser nedenfor.

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

veganske skumfiduser køb - veganske marshmallows - mallow puffsVeganske skumfiduser med belgisk chokoladeovertræk – Mallow puffs

Veganske skumfiduser med ægte vaniljekorn dyppet i mørk belgisk chokolade fra Mallow Puffs. Mallow Puffs veganske marshmallows er lavet af Barú, der er verdenskendt for sine eksklusive chokolader. De har stor fokus på naturlige råvarer af bedste kvalitet, også derfor har de valgt at lave veganske skumfiduser. De findes også i en variant med karamelsmag.

Ingredienser i Mallow Puffs’ Vanilla Bean Mallows:

Ingredienser i de veganske skumfiduser fra Mallow Puffs:

Marshmallow (55%) (sukker, glucose fructose sirup, vand, karamel (7,3%) (sukker, vand, havsalt), majsstivelse, dextrose, geleringsmiddel: carrageenan, hydrolyseret risprotein, naturlig smag: karamel) mørk chokolade (45%) (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig smag: vanille). Den mørke chokolade indeholder minimum 52% kakao.

Allergener: Indeholder SOJA. Kan indeholde spor af mælknøddergluten og peanuts.

Oprindelse: Belgien

Næringsindhold pr. 100g

veganske skumfiduser køb - vegan mallow puffs med chokoladeovertræk

  • Energi: 1727 KJ/ 412 Kcal
  • Fedt: 13 g – Heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
  • Kulhydrater:  68 g – Heraf sukkerarter: 60 g
  • Protein: 3,4 g
  • Salt: 0,09 g

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

TILMELD DIG NYHEDSBREVET