VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Vegansk müsli med chokolade - Øko

59,00 DKK

Ikke på lager

Vegansk müsli med chokolade – Økologisk – Veganz Organic Chocolate Müsli

Indhold: 300 gram

Crunchy kakaocrispies lavet af havre og ris i en lækker kombination med stykker af hasselnødder, havreflager og chokoladestykker. Perfekt til morgenmad med yoghurt eller plantedrik, eller brug det som topping på din nicecream.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

vegansk musli køb - vegansk chokolademusli veganzVegansk müsli med chokolade fra Veganz – Ingredienser:

Vegansk müsli med chokolade fra Veganz – ingredienser:

HAVRE-chokolade-kakao-crispies* (40%) (fuldkornsHAVREflager* (68%), rørsukker*, rapsolie*, mørk chokolade* (3%), (kakaomasse*, rå rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin*), tørret kokos*, fedtreduceret kakao (2%), havsalt), fuldkornsHAVREflager* (38%), chokoladestykker* (7%) (kakaomasse*, rå rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: SOJAlecithin*), ris-kakao-crispies* (4,4%) (rismel*, rørsukker*, fedtreduceret kakako* (6,7%), HVEDEmel*, BYGmel*, HAVREmel*, BYG-maltsirup*), inulin* (4%), ristede stykker af HASSELNØDDER* (3%), cornflakes* (majs*, stabilisator: solsikkelecithin*), fedtreduceret kakao* (0,6%) , mælkesyrekulturer (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei).  *Økologisk certificeret.

Allergener: Byg, havre, hasselnødder, hvede, gluten, nødder og soja. Kan indeholde spor af cashewnødder, spelt, mandler, paranødder, pekannøder, pistacienødder, rug, valnødder, jordnødder, sesam og mælk.

Næringsindhold pr 100g:

  • Energi: 1819 KJ / 434 Kcal
  • Fedt: 14 g – heraf mættet fedt: 5,2 g
  • Kulhydrater: 61 g – heraf sukkerarter: 14 g
  • Fibre: 12 g
  • Protein: 10 g
  • Salt: 0,01 g

 

Oprindelse: Tyskland. Økologisk: DE-ÖKO-003 – EU/Ikke EU jordbrug. Opbevares tørt, mørkt og køligt.

Yderligere information

Vægt 0.4 kg
Vegansk

Ja

Økologisk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET