Beskrivelse
Vegansk færdigret – Shahi Rajma – ingredienser:
Ingredienser i Ashoka Shahi Rajma (vegansk færdigret):
Vand, røde kidney bønner (21%), løg, solsikkeolie, tomat pasta, hvidløg, ingefær, salt, krydderier, chilipulver, spidskommen.
Allergener: Kan indeholde spor af: PEANUTS, SKALFRUGTER, SESAM, SOJA OG SENNEP
Glutenfri – GMO-fri
Opbevaring: tørt og køligt. Efter åbning opbevares indholdet i en tætlukket beholder på køl, og bør spises indenfor 2-3 dage.
Næringsindhold pr. 100 g:
Næringsindhold pr 100 g vegansk færdigret: Shahi Rajma:
- Energi: 465 KJ / 111 Kcal
- Fedt: 3 g – Heraf mættet fedt: 0,6 g
- Kulhydrater: 15 g – Heraf sukkerarter: <0,5 g
- Protein: 5,4 g
- Salt: 1,2 g
Vegansk færdigret – tilberedning
En nem og lækker vegansk færdigret, der bare skal opvarmes i mikroovnen i en skål der kan tåle varme – eller i en gryde. Du kanogså spise retten kold – det er helt op til dig. Server eventuelt med brød som naanbrød eller ris.
En perfekt løsning til en hurtig, nem og nærende frokost, aftensmad eller til turen.