VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk dessert – Mango Panna Cotta – Glutenfri – Øko

19,95 kr.

Ikke på lager

Vegansk Panna Cotta med mango – Glutenfri – Økologisk – Biovegan

Indhold: 38 gram (med 400 ml kokosmælk el. lignende giver det 4 desserter á ca. 105 g)

Biovegans Panna Cotta med mango tilberedes nemt med kokosmælk (el. tilsvarende – se nedenfor). Den cremede konsistens i kombination med en vidunderlig frugtagtig mangonote (31% mangopulver), skaber en ekstraordinær smagsoplevelse.

Den perfekte søde måde at køle ned på, på varme sommerdage og en nem dessert til stunder sammen med familie og venner på hyggelige dage året rundt!

Tilsæt blot 400 ml kokosmælk – el. brug i stedet 200 ml vegansk fløde i kombination med 200 ml plantedrik.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Del med andre:

Beskrivelse

vegansk og glutenfri dessert køb - vegansk pana cottaVegansk og glutenfri dessert – Biovegan Panna Cotta med mango

Vegansk og glutenfri dessert – Biovegan Panna cotta med mango:

Ingredienser:

Rå rørsukker*, 31 % frysetørret mangopulver*, tapiokastivelse*, geleringsmiddel: agar agar*; citronsaftpulver*, farve: gurkemeje*, gulerodspulver*; Salt.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning

Allergener: Kan indeholde spor af soja, lupin og nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt dessert:

  • Energi: 804 KJ / 194 Kcal
  • Fedt: 17 g – Heraf mættede fedtsyrer: 15 g
  • Kulhydrater: 9,1 g – Heraf sukkerarter: 7,6 g
  • Kostfibre: 0,6 g
  • Protein: 1,7 g
  • Salt: 0,03 g

 

Tilberedning af vegansk og glutenfri panna cotta fra Biovegan:

Tilberedningsforslag til Biovegans veganske og glutenfri panna cotta mix:

Udover posens indhold skal du bruge:

400 ml kokosmælk (1 dåse) – eller brug i stedet 200 ml vegansk fløde i kombination med 200 ml plantedrik.

Fremgangsmåde:

Pisk posens indhold sammen med kokosmælk i en gryde, og rør godt rundt.
Bring langsomt i kog og lad det simre i et minut under omrøring.
Hæld panna cottaen i fire forme, der er skyllet med koldt vand, og stil dem på køl i mindst 3 timer.
Tip: Løsn kanten af ​​panna cottaen med en kniv og vend ud på en tallerken. Server evt med frisk mango og kokosflager.

Bemærk: Konsistensen kan variere ved brug af forskellige typer kokosmælk, madlavningscremer og plantedrikke.

Yderligere information

Vægt 0,06 kg