VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Kokosvand (100%) – 330 ml

12,95 kr.

Ikke på lager

Kokosvand fra Coco Primo

Indhold: 330 ml

En forfriskende kokosvand (100%) i en handy størrelse. Få kalorier, helt naturlig (indeholder ingen tilsætningsstoffer eller tilsat sukker) og en sødlig smag.

Indeholder mange gode næringsstoffer som vitaminer, antioxidanter, elektrolytter og mineraler (mere info nedenfor).

Næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

kokosvand købKokosvand – Coco Primo – næringsindhold

Kokosvand fra Coco Primo – næringsindhold pr 100 ml:

 • Energi: 58 KJ / 14 Kcal
 • Fedt: <0,5 g – heraf mættet fedt: <0,1 g
 • Kulhydrater: 3,4 g – heraf sukkerarter: 3 g
 • Protein: <0,5 g
 • Salt: 0,1 g

 

Ingredienser: 100% Kokosvand fra kokosnødder

Oprindelse: Vietnam

Nydes afkølet.

En forfriskende kokosdrik

Coco Primo kokosvand er en forfriskende kokosdrik, der er perfekt at tage med på farten, som tørstslukker under eller efter træning eller bare til at nyde, når du har lyst.

Det smager selvfølgelig lidt af kokos, og smagen har et sødligt strejf af nødder (det er jo fra en kokosnød). Den er aller bedst, når den er kold, så lige en tur på køl inden du nyder den, vil være oplagt. Men den kan selvfølgelig også nydes uden at være kold. F.eks. hvis du har den med i tasken på farten eller i træningscenteret.

Er du pjattet med smoothies? Så brug kokosvand i stedet for eksempel kokosmælk, når du blender dine frugter og grøntsager. Det bliver smoothien bestemt ikke ringere af.

Er kokosvand sundt?

Kokosvand er helt bestemt sundt. Varianten her fra Coco Primo er udelukkende 100% kokosvand (eller kokosjuice om du vil). Altså ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller sødestoffer.

Det har et lavt indhold af frugtsukker og kalorier. Derudover indeholder det mange gode næringsstoffer som:

 • Antioxidanter
 • B-vitaminer
 • C-vitaminer
 • Elektrolytter (f.erks. kalium) – elektrolytter medvirker til at bevare kroppens evne til at optage væske, og hjælper på muskelfunktionerne.
 • Fosfor
 • Kalcium
 • Magnesium
 • Natrium

Kokosvand køb - tilbud kokosdrik

Naturlig sportsdrik

Kokosvandet er en naturlig sportsdrik, og idet blandt andet elektrolytterne er gavnlige for væskebalance og muskelfunktioner, er det er blevet en anerkendt sportsdrik. Her er det især indholdet af kalium, der har stor betydning.

Idet indholdet også er kaloriefattigt og stort set fedtfrit, er det helt oplagt at bruge vand fra kokosnødder som en naturlig energigiver og restitutionsdrik. Helt som med andre sportsdrikke. Du kan læse mere om sundhedsegenskaberne ved kokosvand, kokosmælk og generelt bare kokos her (link åbner i nyt vindue)>>

Hvorfor er kokosvandet lavet af grønne kokosnødder?

Kokosvandet er den rene og helt naturlige saft, der stammer fra grønne, umodne kokosnødder (se billedet ovenfor). Kokosnødderne er 5-7 måneder, når de høstes. Og på det tidspunkt er de langt fra modne. Grunden til at man så høster dem på dette tidspunkt, er fordi at de nu indeholder mest vand. Jo længere tid en kokosnød får lov at modne, jo mere af vandet forvandles til kokoskød. Faktisk kan en ung kokosnød indeholde op til ½ liter vand.

Forskel på kokosvand og kokosmælk

Kokosvand og kokosmælk kan ikke rigtig sammenlignes. Ud over at de begge stammer fra kokosnødder. Kokosvandet er den rene saft fra de grønne, unge kokosnødder. Kokosmælk er mere fed, fordi det også indeholder en del frugtkød.

Yderligere information

Vægt 0,34 kg