VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Candy Kittens – Vegansk julekalender med vingummi – 3D juletræ

219,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk julekalender – Candy Kittens Julekalender 2022 – Advent Tree

Indhold: 298 gram vegansk vingummi

En skøn og dekorativ vegansk julekalender fra britiske Candy Kittens, der laver gourmetvingummi af naturlige råvarer.

Det fine juletræ bærer på søde små æsker/pakker med skøn vegansk vingummi i hver. Der er mindst 2 stk til hver æske. Vingummierne er både søde og syrlige.

Du skal selv samle træet og pakkerne – og det klares nemt på få minutter, og så er det sjovt at samle selv.

Udover de velkendte Candy Kittens-vingummier med sukkerdrys på, er der nu også deres Gourmies-varianter med i kalenderen (uden sukkerdrys).

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Del med andre:

Beskrivelse

candy kittens vegansk julekalender 2022 - candy kittens advent-Candy kittens julekalender – vegansk julekalender med slik – Indhold:

Candy Kittens julekalender med gourmetvingummi – vegansk julekalender med slik.

Candy Kittens har lavet en super skøn vegansk julekalender med naturlig gourmetvingummi. Selve julekalenderen skal du (eller modtageren) selv samle. Det tager ikke mange minutter, før du har det fine og dekorative juletræ klar. Både syrlige og søde vingummier – og fuld af bid. Så der er lækkerier fra den 1. til den 25. december.

En perfekt vegansk julekalender til voksne og børn, der foretrækker vegansk juleslik frem for eksempelvis chokolade.

Allergener: Kan indeholde spor af mælk, jordnødder og nødder.

Ingredienser: Glukosesirup, sukker, Fruktose-glukosesirup, Modificeret stivelse, geleringsmiddel: Pektiner; saft fra koncentrat:(Blodappelsin, jordbær, granatæble, guava, hindbær, hyldeblomst, kokosvand, sur kirsebær, vandmelon), syrer (Æblesyre, Citronsyre, Mælkesyre), surhedsregulatorer: Calciumcarbonat og natriummalat: Koncentrat af frugt og planter ( Æble, blåbær, gulerod, græskar, rødkål, sort gulerod, sød kartoffel), spirulina koncentrat, naturlig smagsstoffer, hydrolyseret ærteprotein, kartoffelprotein, salt, solsikkeolie, glaseringsmiddel: carnaubavoks*. – *fra ansvarlige kilder.  

Candy Kittens julekalender 2022 – Advent Tree

Candy Kittens har her kreeret en super dekorativ og flot vegansk julekalender for voksne og vingummiglade børn. Det er jo ikke alle, der foretrækker chokolade.

Candy Kittens er en hip britisk virksomhed, der laver smagfuld og helt naturlig slik. Alle deres varianter er lavet uden animalsk gelatine, og palmeolie. Bæredygtighed i både produktion og råvarer er i fokus.

En vegansk julekalender med slik bringer glæde og pynter så fint

Candy Kittens veganske julekalender med slik/vingummi er designet som et dekorativt juletræ. Det vil pynte i ethvert værelse eller i køkken eller stue.

Du kan også gemme kalenderen til næste år, så er det bare at refille de små pakker/æsker. Bare husk at pakke den fint sammen igen. Se det kan man kalde bæredygtighed.

Er du mere til en vegansk julekalender med gourmetvingummi og -lakrids fra Wally and Whiz? Eller skal det være en vegansk chokoladekalender? Se hele udvalget af vegansk juleslik her >>

 

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Økologisk