VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Wally and Whiz – Vingummi med fersken & Bergamotte

65,00 kr.

Ikke på lager

Wally and Whiz Vegansk vingummi med fersken og bergamotte – (peach with bergamot)

Indhold: 140 gram

Glutenfri og vegansk vingummi i verdensklasse fra danske Wally and Whiz. De uimodståelige vingummier med fersken er dyppet i frisk og syrlig bergamottepulver (citrusfrugt). Så det er en fantastisk kombination af det søde og det syrlige.

Næringsindhold og mere info nedenfor

Beskrivelse

Ingredienser i vegansk vingummi fra Wally and Whiz:

Du finder følgende ingredienser i denne type vegansk vingummi med fersken og bergamotte fra Wally and Whiz:

Glukose-fruktosesirup (majs), sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (anthocyaniner og Carthamus)

Vingummi-stykkerne er både veganske og glutenfri.

vegansk vingummi - wally and whiz cubes vegan

Næringsindhold pr 100 gram:

Energi – 1418 kJ / 334 kcal
Fedt – 0,2g – heraf mættet fedt – 0,2g
Kulhydrater –  83g – heraf sukkerarter – 43g
Protein – 0g

Salt – 0,08g

Vegansk vingummi med fersken og bergamotte

Vegansk vingummi med fersken og bergamotte fra danske Wally and Whiz. De små indbydende firkanter har en skøn duft og smag af fersken, og er dyppet i frisk, syrlig bergamottepulver. Bergamotte er en citrusfrugt, og giver et fantastisk lækkert modspil til den sødlige ferskensmag.

Wally and Whiz bruger naturlige råvarer og står altid for en fantastisk smagsoplevelse. De små stykker vegansk vingummi ligger i en elegant genanvendelig æske i et flot nordisk design. En lækker plantebaseret og naturlig treat, når du, din familie eller dine gæster skal forkæles.

Vegansk slik fra Wally and Whiz er fri for allergener. Du finder også andre smagsvarianter af vingummi og vegansk lakrids fra Wally and Whiz her på webshoppen.

Bind en sløjfe om æsken, og den fungerer perfekt som en lille værtindegave – ellers kan du se udvalget af veganske gaveæsker her >>

Danske Wally and Whiz står for vegansk slik i gourmetklasse

Wally and Whiz er er dansk firma, der er blevet kendt for at levere vegansk slik i absolut topklasse.

Her bruges der kun naturlige råvarer af bedste kvalitet, og de unikke sammensætninger af smagsnuancer, en formidabel konsistens og ikke mindst; et gennemført og elegant nordiske design, har gjort det danske brand verdenskendt.

Vegansk vingummi i bæredygtige æsker

De elegante plastikæsker med vegansk vingummi (og lakrids) er skabt, så du kan genanvende dem. Enten kan du bruge dem selv, eller du kan benytte dig af Wally and Whiz’ særlige pantsystem.

Når æsken på magisk vis er tom, kan du for eksempel bruge den til opbevaring (til krydderier, smykker etc.). Du kan også bytte den via Wally and Whiz’ særlige pantsystem, hvor du får en sød flowpack med lakrids el. vingummi i bytte i en af Wally and Whiz‘ butikker.

Se alle typer vegansk vingummi her >>

Yderligere information

Vægt 0,22 kg