VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk T-shirt – Darth Vegan – Female – M

199,00 kr.

På lager

Vegansk T-shirt – T-shirt med vegansk tryk/ print

Størrelse: Medium – Farve: gul med et print/tryk der er sort-brunt, orange og grønt.

En fed t-shirt i retro-stil til den veganske Star Wars-fan. T-shirten er lavet af 100% bomuld, og har et vandbaseret print, der ikke skaber tvivl om bærerens holdning til den veganske livsstil.

“Darth Vegan” – Feminin pasform

Bemærk: Producentens vandbaserede print / tryk er miljøvenlige, og derfor har printet en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Mere info om materialer mv. nedenfor

SE OGSÅ DE MANGE ANDRE VEGANSKE T-SHIRTS OG SWEATSHIRTS MED PRINT HER >

Beskrivelse

t-shirt-med-vegansk-statement---vegan-t-shirt købT-shirt med vegansk statement/print – Darth Vegan – til kvinder

En blød t-shirt med et vegansk statement. T-shirten er lavet af 100% bomuld med et print / tryk, der får folk til at trække på smilebåndet: Darth Vegan. T-shirten er lavet med et feminint, let kropsnært snit.

En humoristisk, sød og praktisk gave til en veganer, hvis vedkommende ikke har noget imod at vise verden, hvem de er, og hvad de står for. ‘May the (vegan) force be with you’….

Bemærk: En lugt af miljøvenlighed

Producentens vandbaserede tryk/print er miljøvenlige, og derfor har det en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Vaskeanvisning:

Vaskes ved max 30 grader, så trykket/printet bevares intakt.

Forkert størrelse?

Er t-shirten er i samme stand, som da du modtog den, og du ikke synes, at den passer dig, eller ikke bryder dig om den, kan du selvfølgelig sende den retur og få pengene for t-shirten refunderet. (Dog ikke fragten). Læs vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Kontakt os her.

Andre gaver til veganere?

En t-shirt med vegansk tryk er selvfølgelig oplagt at give sammen med et gavekort til veganske produkter – eller evt. sammen med en gavekurv med veganske treats, et hjerte af vegansk chokolade eller måske en æske veganske gourmet-skumfiduser. Se alle gaver på webshoppen her >> (alt på webshoppen er 100% vegansk).

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg