Beskrivelse
Ingredienser Plamil vegansk overtrækschokolade:
Kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (solsikkelecithin).
Allergener: Kan indeholde spor af soja.
Chokoladeknapperne indeholder mindst 53% kakao.
Næringsindhold pr 100g:
- Energi: 2213 KJ / 531 kcal
- Fedt: 30,9 g – heraf mættet fedt: 18,4 g
- Kulhydrater: 53 g – heraf sukkerarter: 48,5 g
- Fibre: 6,6 g
- Protein: 6,8 g
- Salt: 0,07 g
Vegansk overtrækschokolade uden mælk
Vegansk kogechokolade (overtrækschokolade) der ikke indeholder mælk og gluten.
Ideel som smeltechokolade og vegansk overtrækschokolade til konfekt, kagedekoration, chokolademælk og meget andet.
Og du kan selvfølgelig også bruge det i chokolademuffins, cookies og hvad du ellers lige har lyst til at bage.
Bemærk: denne type veganskovertrækschokolade kan, som med alt andet bage- og kogechokolade, have en lidt hvid/grålig overflade.
Det betyder ingenting for chokoladens kvalitet, og det forsvinder, når chokoladen opvarmes (og kommer ikke igen, når den opvarmede chokolade nedkøles).