Beskrivelse
Vegansk chokoladekage-blanding til 1 kopkage:
Hvis du er pjattet med vegansk chokoladekage, så bliver det ikke nemmere med denne kageblanding fra Biovegan.
Ingredienser:
Rå rørsukker*, rismel*, majsmel*, majsstivelse*, kakaopulver* (Rainforest Alliance-certificeret), 3,4% revet mørk chokolade* (kakaotørstof: minimum 54%, Rainforest Alliance-certificeret), (kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*), fortykningsmiddel: johannesbrødkernemel*; æblefibre*, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrater; salt, emulgator: lecithiner* (solsikke*).
*fra certificeret økologisk landbrug
Allergener: kan indeholde spor af lupin og cashewnødder.
Næringsindhold pr. 100 gram tørblanding:
- Energi: 1596 KJ / 381 Kcal
- Fedt: 3,8 g
- Heraf mættet fedt: 2,1 g
- Kulhydrater: 78 g
- Heraf sukkerarter: 41 g
- Kostfibre: 5,2 g
- Protein: 4,8 g
- Salt: 0,81 g
Tilberedning af 1 kopkage:
Hæld 4 spiseskefulde (40 ml) plantedrik i en stor kop, og tilsæt indholdet af brevet. Bland det hele sammen, indtil der dannes en glat dej.
Placer koppen yderst på mikrobølgeovnens drejetallerken, og varm kagen i mikrobølgeovnen ved 800 watt (eller højeste effekt) i cirka 60 sekunder.
Hvis kopkagen ser lidt for saftig ud, kan du varme den i mikrobølgeovnen igen i 10-20 sekunder.
Hæld/tag kopkagen ud af koppen med en ske, mens den stadig er varm, og nyd den.


















