VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Gavekasse med vegansk julekogebog og gavekort på 250 kr

479,00 kr.

På lager

Gave til veganer og vegetar – Thomas Erex – Vegansk Julekogebog og gavekort til vegansk webshop

Indhold i gavekassen:

 

En oplagt (jule)gave til en veganer eller vegetar – eller til en der gerne vil prøve den plantebaserede livsstil af.

Send en besked hilsen med, hvis du sender gavekassen direkte til modtageren – mere info nedenfor.

Del med andre:

Beskrivelse

Julegave til veganer med julekogebog og gavekort til køb af veganske ingredienser

gave til veganer - nutty vegan gavekurv

En super smart (jule)gave til en veganer eller vegetar – eller som gave til én, der gerne vil afprøve, hvor nemt det er at leve vegansk.

Thomas Erex’ kogebog Vegansk Julemad er pakket ind i en fin gavekasse i kombination med et gavekort til webshoppen, hvor modtageren kan finde mange af de mere særlige ingredienser i anvendt kogebogen. Så er det super nemt at komme i gang med hjemmelavet vegansk julemad.

Få en besked/hilsen med i gavekassen – hvis den sendes direkte

Du kan skrive en kort besked/hilsen i kommentarfeltet (max 25 ord), når du er i ‘Kassen’. Så printes beskeden ud på papir, og lægges ved.

Kan man bestille flere ting med?

Skal modtageren, eller du, forkæles med flere produkter fra webshoppen, kan du sagtens bestille det med. Men der kan ikke pakkes mere i selve gavekassen. Gavekassen sendes i en større kasse, både fordi det vil se lidt sært ud med en gavekasse med en påsat pakkelabel, men også så du har mulighed for at købe ting med til dig selv. Alt på webshoppen er vegansk, så her kan du ikke gå galt i byen, og du behøver ikke at tjekke ingredienserne på hvert produkt for at vide, at alt er 100% vegansk.

Julegave til veganer i bæredygtige materialer

Gavekassen er lavet af FSC-certificeret materiale, og gave’båndet’, der er bundet omkring kassen, er lavet af bæredygtigt og naturligt hampesnor. Alt i alt er det en julegave til en veganer eller vegetar, der går hele vejen, når vi taler bæredygtighed. Både inden for fødevarerne og indpakningen. Gavekassen sendes inden i en større papkasse (også FSC-certificeret).

Yderligere information

Vægt 3 kg