VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Gaveæske med vegansk julekogebog & gavekort

439,00 kr.

På lager

Gave til veganer og vegetar – Thomas Erex – Vegansk Julekogebog og gavekort til nuttyvegan.dk

Indhold i gaveæsken:

  • Thomas Erex’ Kogebog ‘Vegansk Julemad – Hardback – Opskrifterne er nemme at gå til for enhver, og har især fokus på danskernes julefavoritter, der alle er blevet veganske, som f.eks. and, steg, fiskefilet, julekager, konfekt og mange andre.
  • 1 gavekort på 200 kr til indkøb af veganske produkter her på webshoppen (her er alt vegansk, og der er over 600 veganske produkter at vælge mellem)

Tilføj et kort, hvis f.eks. gavekassen sendes direkte til modtageren – se mulighederne her >>

En oplagt gave til en veganer eller vegetar – eller til en der gerne vil prøve den plantebaserede livsstil af.

Mere info nedenfor

Beskrivelse

gave til veganer - gaveæske med plejeprodukterJulegave til veganer med julekogebog og gavekort til køb af veganske ingredienser

En super smart (jule)gave til en veganer eller vegetar – eller som gave til én, der gerne vil afprøve, hvor nemt det er at leve vegansk.

Thomas Erex’ kogebog Vegansk Julemad er pakket ind i en fin gavekasse i kombination med et gavekort til webshoppen, hvor modtageren kan finde mange af de mere særlige ingredienser i anvendt kogebogen. Så er det super nemt at komme i gang med hjemmelavet vegansk julemad.

Skal gaveæsken sendes direkte til modtageren – send et kort med

Under kategorien ‘Kort‘ kan du bestille et kort med eller uden hilsen, der lægges sammen med gaveæsken.

Kan man bestille flere ting med?

Skal modtageren, eller du, forkæles med flere produkter fra webshoppen, kan du sagtens bestille det med. Men der kan ikke pakkes mere i selve gavekassen. Gavekassen sendes i en større kasse, både fordi det vil se lidt sært ud med en gavekasse med en påsat pakkelabel, men også så du har mulighed for at købe ting med til dig selv. Alt på webshoppen er vegansk, så her kan du ikke gå galt i byen, og du behøver ikke at tjekke ingredienserne på hvert produkt for at vide, at alt er 100% vegansk.

Julegave til veganer i bæredygtige materialer

Kogebog og gavekort er pakket fint ind i en gaveæske lavet af FSC-certificeret pap med en sløjfe omkring lavet af genbrugte plastikflasker. Fyldet i gavekassen er lavet af træuld af overskudstræ. Alt i alt er det en julegave til en veganer eller vegetar, der går hele vejen, når vi taler bæredygtighed. Gavekassen sendes inden i en større papkasse (også FSC-certificeret).

Yderligere information

Vægt 1,2 kg