VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Wally and Whiz – Christmas Cutout – Gaveæske

189,00 kr.

Ikke på lager

Wally and Whiz gaveæske – Christmas Cut out – Winter Edition – 9 smagsvarianter

Indhold: 297 gram

En vegansk gaveæske med indhold af hele 27 små poser (flowpacks) med vegansk gourmetvingummi og vingummilakrids af danske Wally and Whiz.

Der er 9 forskellige smagsvarianter, hvor de 2 helt nye jule-smagsvarianter blodappelsin med mandarin og kirsebær med surkirsebær er med. 

En oplagt gave til en veganer (og alle andre) som f.eks. værtindegave eller mandelgave, og er ideel at sætte på bordet til dessert, kaffe og hyggelige stunder med venner og familie, når alle rigtig skal forkæles.

Gourmetvingummi og -lakrids fra danske Wally and Whiz er 100% allergenefri og helt vegansk.

Mere info nedenfor

Beskrivelse

wally and whiz christmas cutout 2021 tilbud - vegansk slik i gaveæskeWally and Whiz Christmas Cutout 2021 – vegansk juleslik i gaveæske

Danske Wally and Whiz står bag denne smukke Christmas cutout gaveæske, der indeholder vegansk juleslik i gourmetudgave i en vinterudgave.

Gourmetvingummi og -lakrids i hele 9 smagsvarianter med 3 flowpacks i hver smag. De 2 nye vintervarianter kirsebær med surbær og blodappelsin med mandarin er selvfølgelig også med. I alt 27 små flowpacks/poser fra Wally and Whiz. Den elegante gaveæske er perfekt som f.eks. en værts- eller værtindegave, og er ideel at sætte på bordet til dessert, kaffe og andre hyggelige stunder.

Alle varianter i gaveæsken er veganske og allergenefri. (Det vil sige at alle varianter er fri for gluten, mælk, soja, nødder mv.).

Gaveæsker i flere andre varianter

Det er blevet nemt, at finde en gave til en veganer – og alle andre. Wally and Whiz’ gaveæsker, vil glæde enhver modtager, hvis de sætter pris på gourmet og lækre smagsoplevelser. Og der er virkelig noget for enhver smag i denne cut-out gaveæske med de elegante flowpacks.

Hver flowpack indeholder mellem 5-7 stykker. Se evt. de andre veganske gaveæsker her >

Yderligere information

Vægt 0,3 kg