VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Wally and Whiz - Vegansk saltlakrids

49,00 kr.

På lager

Wally and Whiz Vegansk Saltlakrids

Indhold: 140 gram

Vegansk saltlakrids i gourmetklasse fra danske Wally and Whiz. De skønne cubes af vegansk lakrids er dyppet i saltlakridspulver, så du både får det søde med det salte.

Der er brugt økologisk lakridsrod til den let sødlige lakridssmag, og lakridspulveret er tilsat salmiak, så det får den rigtige saltlakridssmag. Findes også som flowpack >>

Næringsindhold og mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

vegansk saltlakrids køb wally and whiz vegansk slikVegansk saltlakrids fra Wally and Whiz

En skøn æske med vegansk saltlakrids fra danske Wally and Whiz, der er eksperter i vegansk slik i gourmetklasse.

De små firkantede lækkerier har en indbydende duft og smag af lakrids, der med de salte undertoner, bringer en skøn kant til den ellers mørke og dybe lakridssødme.

Naturlige råvarer og fantastiske smagsoplevelser er kombineret med en genanvendelig æske i et elegant nordisk design. En skøn og lidt ekstravagant treat, når du eller dine gæster skal forkæles.

Lakridserne fra Wally and Whiz er fri for allergener. Du finder også vegansk lakrids fra med lime og havtorn her på shoppen.

Ingredienser i vegansk saltlakrids:

Du finder følgende ingredienser i denne type vegansk saltlakrids fra Wally and Whiz:

Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma (Lakrids), flormelis, kokosolie, lakridspulver, amoniumchlorid, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Lakridsen er både vegansk og glutenfri.

Næringsindhold pr 100 gram:

Energi – 1529 kJ / 360 kcal
Fedt – 0,2g – heraf mættet fedt – 0,2g
Kulhydrater –  88g – heraf sukkerarter – 47g
Protein – 1,5g
Salt – 0,08g

Wally and Whiz – vegansk lakrids og vingummi i verdensklasse

Wally and Whiz laver vegansk lakrids (og vegansk saltlakrids) og vingummi i verdensklasse. Også derfor kan du nu finde deres skønne æsker og flowpacks i udlandet.

Wally and Whiz er kendetegnet ved de naturlige råvarer af højeste kvalitet, de spændende smagskombinationer, den formidable konsistens og ikke mindst; det elegante nordiske design.

Se de andre typer vegansk lakrids her >>

Genanvendelige æsker

De elegante æsker i plastik er skabt, så de kan genanvendes. Enten af dig selv eller hos Wally and Whiz.

Når det sidste stykke vegansk saltlakrids er forsvundet fra æsken, kan du beholde den, og bruge den til f.eks. opbevaring (som krydderiæske, smykkeskrin etc.). Hvis du ikke synes, at du selv kan bruge æsken til noget formålstjenligt, kan du i stedet bytte den og få en lille flowpack med vegansk vingummi/lakrids i bytte i en af Wally and Whiz‘ butikker. Så skal butikken nok sørge for, at æsken bliver genanvendt.

Yderligere information

Vægt 0,22 kg