VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk T-shirt – Game Changer – Female – M

199,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk T-shirt – T-shirt med vegansk tekst / statement

Størrelse: Medium – Farve: Lys grå med hvidt og grønt print.

En oplagt gave til en veganer – en blød t-shirt i 100% bomuld med et print, der ikke skaber tvivl om bærerens verdenssyn.

Game Changer – 100% Vegan Power – i et feminint snit, hvor t-shirten er kropsnær og lidt kortere end ‘normale’ t-shirts.

Bemærk: Producentens vandbaserede print / tryk er miljøvenlige, og derfor har printet en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Mere info om materialer mv. nedenfor

Beskrivelse

vegansk t-shirt - t-shirt med vegansk tekstT-shirt med vegansk tekst / statement – Game Changer – til kvinder

En blød vegansk t-shirt i 100% bomuld med et statement, der siger det hele: Game Changer – 100% Vegan Power. En perfekt gave til en veganer, hvis vedkommende gerne vil vise verden, hvem de er, og hvad de står for. Denne t-shirt har et feminint snit, og er lidt kortere i længden, end ‘normale’ t-shirts.

En lugt af miljøvenlighed

Producentens vandbaserede print er miljøvenlige, og derfor har printet en lugt af eddike, der forsvinder efter første vask.

Pakkes ind i cellofan af sukkerrør

Vi pakker t-shirten pænt ind i miljøvenlig og 100% komposterbar cellofan, der er lavet af sukkerrør. Gavebåndet er lavet af hampesnor. Så alt i alt kan det ikke blive mere miljøvenligt.

Vaskeanvisning:

Vaskes ved max 30 grader, så trykket/printet bevares intakt.

Hvad nu hvis størrelsen ikke passer?

Hvis t-shirten er i samme stand, som da du modtog den, og du ikke synes, at den passer dig, eller ikke bryder dig om den, kan du selvfølgelig sende den retur og få pengene for t-shirten refunderet. (Dog ikke fragten). Læs vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Kontakt os her.

Andre gaver til veganere?

T-shirten er selvfølgelig oplagt at give sammen med et gavekort til veganske produkter – eller evt. sammen med en vegansk gavekurv, et hjerte af vegansk chokolade eller måske en æske veganske gourmet-skumfiduser. Se alle gaver på webshoppen her >> (alt på webshoppen er 100% vegansk).

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg