Beskrivelse
Vegansk ‘lever’postej med urter – Ingredienser:
Vegansk ‘lever’postej med urter – økologisk vegansk postej – ingredienser:
Vand, palmekerneolie* (RSPO-certificeret), rismel*, peberfrugt*, gærflager*, løg*, solsikkeolie*, kartoffelstivelse*, palmeolie* (RSPO-certificeret), tomatpuré*, løgpulver*, pastinak*, gulerod*, gærekstrakt*, havsalt, urter* (persille*, oregano*, timian*, bønneurt*), rå rørsukker*, citronsaft*, fortykningsmiddel: johannesbrødkernemel*, peber*, gurkemeje*, hvidløgspulver*. – *økologisk certificeret.
Allergener: ingen
Holdbarhed efter åbning: opbevares i køleskab og bør spises inden for 3 dage.
Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-003
Vegansk Postej med urter – Næringsindhold pr. 100 g:
Vegansk postej med urter – Økologisk fra Vitaquell- næringsindhold pr 100 ml:
- Energi 996 KJ / 240 kcal
- Fedt 20 g – heraf mættede fedtsyrer 14 g
- Kulhydrat 11 g – heraf sukkerarter 2,9 g
- Kostfibre: 2 g
- Protein 3,1 g
- Salt 1,6 g
Vegansk ‘lever’postej fra Vitaquell – flere slags
Vegansk ‘lever’postej – eller reelt set bare postej – fra Vitaquell findes også i en vegansk postej af champignon og en anden baseret på shiitakesvampe.
Vitaquell, der siden 1922, har lavet vegetariske produkter i Hamborg, Tyskland, er i de seneste år begyndt at lave produkterne helt veganske. Og det er naturligvis kun de 100% veganske, du finder her på webshoppen.
Vitaquell – vegansk postej og pålæg i mange varianter
Udover vegansk ‘lever’postej, laver Vitaquell masser af andre lækre typer af vegansk pålæg. F.eks. de lækre pålægssalater; vegansk tunsalat, vegansk hønsesalat (2 varianter), vegansk krabbesalat og vegansk oksekødssalat. Ikke at forglemme de veganske spreads, saucer og dips – og også vegansk proteinpasta.