Beskrivelse
Vegansk Nutella-alternativ So Free chocolate spread – Ingredienser:
Ingredienser i So Free Nutella-alternativ:
Sukker*, SOJAmel*, solsikkeolie*, palmeolie* (RSPO-certificeret), kakaopulver*, emulgator (solsikkelecithin*). *Økologisk certificeret.
Allergener: Soja.
Bemærk: hvis glasset opbevares under temperaturer under 15 grader, kan olien skille fra resten af pålægget. Dette skal blot røres sammen igen, og har ingen betydning for holdbarhed eller kvalitet.
Næringsindhold pr 100 gr lys vegansk chokoladesmørepålæg / vegansk ‘nutella’ fra So Free
- Energi: 2378 Kj / 571 kcal
- Fedt: 37 g – heraf mættet fedt: 6,2 g
- Kulhydrater: 49 g – heraf sukkerarter: 46 g
- Fibre: 3,3 g
- Protein: 8,8 g
- Salt: 0,13 g
Vegansk (‘nutella’) chokoladesmørepålæg – Økologisk
Nu er det selvfølgelig ikke original vegansk ‘Nutella’, men det er jo det, vi danskere kalder alt, der ligger inden for kategorien (vegansk) chokoladesmørepålæg.
Denne er lavet af det veganske firma Plamil, der producerer chokoladen i England.
Det er en lys vegansk chokoladesmørepålæg – altså lidt mælkechokoladeagtig (men uden mælk selvfølgelig). Den har en mere mild smag end eksempelvis den lidt mørkere variant fra Veganz med 400 gram.
Glutenfri, mælkefri og økologisk lys vegansk chokoladesmørepålæg, der kan sagtens kan stå mål med… den du ved nok.
Perfekt indslag til en hyggelig morgenmad, brunch, eftermiddagsmad, veganske fødselsdagsboller – eller bare fordi man skal treates med lidt chokoladenydelse…
Hvis du søger en vegansk ‘nutella’, så er denne et oplagt alternativ til the real deal. Selv børn, der er vant til den ‘normale’ version, er pjattede med denne – og det siger ikke så lidt.
Se alle de 6 typer vegansk ‘nutella’ på webshoppen her >>