VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk kebab (soya kød) – Økologisk

29,95 kr.

Ikke på lager

Vegansk kebab (soja kebab) – Økologisk – Veganz Organic Pulled Soy

VAREN ER DESVÆRRE UDGÅET FRA VEGANZ’ SORTIMENT – se i stedet Veganz’ soja kød i stykker >>

Indhold: 150 gram

Veganz kalder godt nok stykkerne for pulled soja, men både form og konsistens er som kebab (som vi kender det i Danmark).

De 150 gram bliver større, når de først koges i vand (stykkerne suger vandet til sig, så de får kød-konsistensen, og dermed fylder og vejer stykkerne mere) og steges i nogle minutter på panden i krydderier.

Posens indhold er nok til eksempelvis durum-kebab til 3 personer eller topping til 2 store pizzaer.

Mere info, næringsindhold og tilberedningsforslag nedenfor

Beskrivelse

vegansk kebab køb online Vegansk kebab (Veganz Pulled Soja) – Ingredienser:

Vegansk kebab – Veganz Pulled Soja – ingredienser:

SOJAbønnemel*, tekstureret. *Økologisk certificeret

Allergener: indeholder soja. Kan indeholde spor af: spelt, byg, havre, hasselnødder, mandler, rug, hvede, gluten og sesam.

Næringsindhold pr 100 gram pulled soja /soja kebab:

  • Energi: 1418 KJ / 337 kcal
  • Fedt: 5,4 g – heraf mættet fedt: 0,9 g
  • Kulhydrater: 20 g – heraf sukker: 8,3 g
  • Fibre: 2,2 g
  • Protein: 43 g
  • Salt: 0,01 g

Vegansk kebab (soya kebab) fra Veganz – super til durum, pizza, burger og sandwiches

Vegansk kebab fra Veganz, kalder de faktisk selv for pulled soja. Men idet form og konsistens er, som vi i Danmark kender det fra kebab, har vi valgt at kalde det vegansk kebab /soya kebab. De kød-agtige stykker fra Veganz er et oplagt kødalternativ til en rigtig snasket durum-rulle (sølvkikkert), som pizzatopping, i en god burger, og er også super til madpakkewraps og sandwiches.

En rigtig BBQ-feeling, som Veganz selv beskriver det. Og så er der MEGET mindre fedt i, end hvis det var almindelig kebab. Derudover indeholder bare 100 gram af de tørrede sojastykker lige så meget protein, som ca. 230 gram hakket kød. Så du går heller ikke ned på proteinerne.

Hvis du tænker ‘150 gram er da ikke nok til 3 personer´, så er det ikke helt rigtigt. Når sojastykkerne koges, bliver de større og vejer mere, fordi de suger vand, der giver den gode kød-agtige konsistens. Og selvom du bagefter svitser stykkerne på panden, er det langt fra alt væden, der fordamper.

Tilberedningsforslag:

Det er super nemt at tilberede vegansk kebab fra Veganz. Kog sojastykkerne i rigeligt vand med en grøntsagsbouillonterning i 8-10 minutter. Dræn først vandet fra. Steg så stykkerne på panden med dine yndlingskrydderier (måske kebabkrydderi) og lidt olie. Steg stykkerne i ca. 5-10 minutter – afhængigt af om du vil have det sprødt eller ej. Easy peasy… Oplagt til nem aftensmad på en kødfri dag til eksempelvis vegansk durum, pizza, burger eller sandwiches.

Server evt. med Veganz super lækre kryddermayo (Danish Style), der smager lidt som remoulade, eller deres klassiske sandwichmayonnaise (som på billedet ovenfor med burgeren).

Vegansk kebab på pizza – opskrift:

Vegansk kebab hører selvfølgelig både hjemme i en durumrulle (som nogle vil kalde en sølvkikkert), men det er dæleme også godt på pizza.

Se opskrift på hjemmelavet vegansk pizza med vegansk kebab fra Veganz her>>.

vegansk pizzatopping - soja kebab

Interesseret i andre geniale veganske kødalternativer med tørret soya? Så kan vi varmt anbefale sojagranulat (ideelt som ‘kød’sovs), sojastrimler á la kylling og soyasteaks.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg