VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Itsu Miso – Traditional – glutenfri (5x21g)

22,95 kr.

Ikke på lager

Miso – Itsu Miso’easy Traditional

Indhold: 5 poser á 21 gram (i alt 105 gram)

Med 5 poser miso fra Itsu, kan du nemt og hurtigt lave lækre misosupper (tilberedningsforslag nedenfor), eller brug misopastaen som smagsgiver i dressinger, marinader, gryde- og pastaretter, postejer eller plantefars.

Itsu’s miso er både vegansk og glutenfri.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Beskrivelse

Miso fra Itsu

Miso fra Itsu er især velegnet til misosuppe (bare tilsæt varmt vand), men kan også med fordel anvendes i alverdens andre retter. For eksempel som smagsgiver i marinader, saucer og dressinger og ikke mindst; nudelretter, tofuretter og i plantefars. Idet miso er en kultiveret fødevare, er det bedst at tilsætte det til sidst, hvis det bruges i en ret, der opvarmes over længere tid. Kog det aldrig for længe, for så mister det alle de gode næringsstoffer.

Itsu miso traditional – ingredienser:

Ingredienser i Itsu’s traditional miso:

SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt), vand, alkohol, gærekstraktpulver, salt, sukker, krydret tangekstrakt (tang, salt, dextrin).

Allergener: indeholder soja.

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 415 KJ / 99 Kcal
  • Fedt: 3,2 gram – heraf mættede fedtsyrer: 0,5 gram
  • Kulhydrater: 8 gram – heraf sukkerarter: 5,3 gram
  • Kostfibre: 2,2 gram
  • Protein: 8,2 gram
  • Salt: 8,42 gram

Tilberedning som miso suppe:

Tilberedning af miso som misosuppe: tøm posens indhold i en kop eller lille (varmebestandig) skål. Tilsæt 200 ml varmt vand (ikke kogende), så ca. 2/3 af koppen eller skålen er fyldt op. Rør rundt og server straks.

Du kan evt. tilføje veganske nudler, eller shirataki nudler så du får en miso-nudelsuppe.

Hvad er miso?

Miso er en nøgleingrediens i det japanske køkken. Pastaen er nemlig hovedingrediensen i misosuppe. Misopastaen har en konsistens, der minder lidt om smooth peanutbutter, og den er typisk kultiveret med et mix af sojabønner, ris, salt og en bakteriekultur. Itsu’s misopasta i denne ‘traditional’-variant er netop det den kaldes; en traditionel miso.

Helt teknisk er misopasta fermenterede sojabønner og ris, tilsat salt og evt. sukker. Man kan sagtens spise misopastaen rå (altså f.eks. i kolde dressinger), men de fleste bruger det i varme retter.

Itsu – asiatiske specialiteter

Itsu er et britisk firma, der har specialiseret sig i asiatiske specialiteter, hvor de adskiller sig fra så mange andre, ved at de kun bruger rene, naturlige råvarer og sunde tilberedningsmetoder. Og; det skal være smukt. Derfor har de sloganet ‘eat beautiful‘.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,105 kg