VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Itsu Miso – Traditional – glutenfri (5x21g)

22,95 kr.

Ikke på lager

Miso – Itsu Miso’easy Traditional

Indhold: 5 poser á 21 gram (i alt 105 gram)

Med 5 poser miso fra Itsu, kan du nemt og hurtigt lave lækre misosupper (tilberedningsforslag nedenfor), eller brug misopastaen som smagsgiver i dressinger, marinader, gryde- og pastaretter, postejer eller plantefars.

Itsu’s miso er både vegansk og glutenfri.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Del med andre:

Beskrivelse

Miso fra Itsu

Miso fra Itsu er især velegnet til misosuppe (bare tilsæt varmt vand), men kan også med fordel anvendes i alverdens andre retter. For eksempel som smagsgiver i marinader, saucer og dressinger og ikke mindst; nudelretter, tofuretter og i plantefars. Idet miso er en kultiveret fødevare, er det bedst at tilsætte det til sidst, hvis det bruges i en ret, der opvarmes over længere tid. Kog det aldrig for længe, for så mister det alle de gode næringsstoffer.

Itsu miso traditional – ingredienser:

Ingredienser i Itsu’s traditional miso:

SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt), vand, alkohol, gærekstraktpulver, salt, sukker, krydret tangekstrakt (tang, salt, dextrin).

Allergener: indeholder soja.

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 415 KJ / 99 Kcal
  • Fedt: 3,2 gram – heraf mættede fedtsyrer: 0,5 gram
  • Kulhydrater: 8 gram – heraf sukkerarter: 5,3 gram
  • Kostfibre: 2,2 gram
  • Protein: 8,2 gram
  • Salt: 8,42 gram

Tilberedning som miso suppe:

Tilberedning af miso som misosuppe: tøm posens indhold i en kop eller lille (varmebestandig) skål. Tilsæt 200 ml varmt vand (ikke kogende), så ca. 2/3 af koppen eller skålen er fyldt op. Rør rundt og server straks.

Du kan evt. tilføje veganske nudler, eller shirataki nudler så du får en miso-nudelsuppe.

Hvad er miso?

Miso er en nøgleingrediens i det japanske køkken. Pastaen er nemlig hovedingrediensen i misosuppe. Misopastaen har en konsistens, der minder lidt om smooth peanutbutter, og den er typisk kultiveret med et mix af sojabønner, ris, salt og en bakteriekultur. Itsu’s misopasta i denne ‘traditional’-variant er netop det den kaldes; en traditionel miso.

Helt teknisk er misopasta fermenterede sojabønner og ris, tilsat salt og evt. sukker. Man kan sagtens spise misopastaen rå (altså f.eks. i kolde dressinger), men de fleste bruger det i varme retter.

Itsu – asiatiske specialiteter

Itsu er et britisk firma, der har specialiseret sig i asiatiske specialiteter, hvor de adskiller sig fra så mange andre, ved at de kun bruger rene, naturlige råvarer og sunde tilberedningsmetoder. Og; det skal være smukt. Derfor har de sloganet ‘eat beautiful‘.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,105 kg