VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk og glutenfri kageblanding – Brookies – Øko

36,00 kr.

På lager

Vegansk og glutenfri kageblanding til Brookies – Økologisk – Biovegan

Indhold: 320 gram

Med en sprød skal og en blød kerne er Biovegans Brookies den perfekte fristelse for alle brownie- og cookieelskere. En uimodståelig chokoladebrownie kombineret med cookies lavet af havre og cashewnødder skaber en genial kombination af smag og tekstur.

Værd at bemærke: Biovegans glutenfri kageblanding er også klimaneutral.

Tilsæt blot 100 ml sojadrik (el. anden plantedrik) og 2 x 50 gram blød vegansk smør el. plantemargarine. Fremgangsmåde nedenfor (og selvfølgelig på æsken på dansk).

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

Vegansk og glutenfri kageblanding til Brookies- Biovegan 

Vegansk og glutenfri kageblanding til brookies – Biovegan

Ingredienser:

BROWNIE MIX: Rå rørsukker*, rismel*, majsmel*, 14 % mørk chokoladeovertræk*1 (kakaomasse*, sukker*, kakaosmør*, kokosblomstsukker*), 7,6 % kakaopulver*, tapiokastivelse*, salt, hævemiddel: natron, fortykningsmiddel: guargummi*, syrningsmiddel: kaliumtartrat.

COOKIE MIX: Rå rørsukker*, fuldkornsrismel*, fuldkornsHAVREmel* (glutenfrit),
10,0% mørk chokoladeovertræk* (kakaomasse*, sukker*, kakaosmør*), rissirup*, majsmel*, malede CASHEW KERNER*, majsstivelse*, pilerodsmel*, hørfrøprotein*, hævemiddel: natron, salt, syrningsmiddel: kaliumtartrat.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning

Allergener: Indeholder glutenfri havre og cashewnødder. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, lupin og andre nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram:

  • Energi: 1693 KJ / 401 Kcal
  • Fedt: 7,5 g – Heraf mættede fedtsyrer: 3,7 g
  • Kulhydrater: 75 g – Heraf sukkerarter: 38 g
  • Kostfibre: 4,2 g
  • Protein: 5,9 g
  • Salt: 0,47 g

 

Tilberedning af vegansk og glutenfri kageblanding – Brookies – fra Biovegan:

Tilberedningsforslag til Biovegans veganske og glutenfri kageblanding til  Brookies:

Udover posernes indhold skal du bruge:

Til brownies:

100 ml sojadrik (el. anden plantedrik)
50 g blød vegansk smør el. plantemargarine

Til cookietopping:

50 g blød vegansk smør el. plantemargarine

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme. Smør bageformen godt eller beklæd den med bagepapir.

Pisk brownieblandingen med vegansk smør/margarine og sojadrik i en røreskål med en håndmixer ca. 1 minut. Hæld blandingen i formen og glat den ud.

I en anden skål: pisk cookieblandingen med vegansk smør/margarine med en håndmixer på laveste trin, til dejen er jævn. Form cookiedejen til cookies med hænderne og læg dem oven på browniedejen.

Bag kagen på midterste rille i ca. 22-25 min.

Lad kagen køle af i formen. Skær den først ud, når den er kølet af.

Bemærk:
Du kan også tilberede dine Brookies med andre plantebaserede drikke. Bemærk venligst, at konsistensen kan variere ved brug af andre plantedrikke. Biovegan anbefaler sojadrik.

Yderligere information

Vægt 0,37 kg