VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Vegansk pålæg

Vegansk pålæg - vegansk smøreost, veganske spreads og kødalternativer til brød og sandwiches

Spread your love
like (vegan) butter on toast

Plantebaseret og helt naturlig

Vegansk pålæg

Vegansk pålæg findes i mange varianter. Spreads, smøreoste, vegansk ‘spegepølse’/chorizo, vegansk ‘tun’, tempeh (fermenterede sojabønner) og postejer. Dertil kommer de mere søde spreads som vegansk ‘nutella’ og ‘honning’ lavet af mælkebøtter. 

Du finder alle slags her på shoppen, og vi får løbende endnu flere typer af vegansk pålæg til. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet (og husk at tjekke din spam/junk mail).

Søger du tilbehør til pålægget, er der også alt fra vegansk mayonnaise til remoulade, aioli og meget andet. Se de forskellige slags her >>

 

vegansk pålæg køb online - veganske produkter online

Vegin

Vegansk 'Spegepølse'

Vegin står bag vegansk pålæg i form af en vegansk ‘spegepølse’ / chorizo-pølse i 2 varianter.

En klassisk (men selvfølgelig vegansk) chorizo og en spicy / pikant chorizo pølse. 

Perfekt til pålæg på rugbrød, knækbrød og i sandwiches og et must have på et vegansk tapasbord.

Tyske Vegin har lavet denne type vegansk ‘spegepølse’ af hvedegluten (seitanmel) og forskellige sojaprodukter og en god håndfuld krydderier. Der er endda tilsat vin, så du kan næsten regne ud, at denne ‘pølse’ går rigtig godt til vegansk tapas med en god flaske (vegansk) rødvin til.

vegansk pålæg - vegansk spegepølse køb

Creamy Sheese – Bute Island

Vegansk pålæg som smøre'ost'

De 3 varianter af vegansk pålæg som smøre’ost’ stammer fra Bute Island og er af brandet Creamy Sheese. Her finder du både en vegansk smøreost naturel, en vegansk smøreost med hvidløg og urter og en vegansk smøreost med cheddar-smag.

Creamy Sheese ostene er super gode i konsistensen, og er lavet af hovedsageligt vand, kokosolie og sojaprotein. De er også glutenfri og indeholder ingen palmeolie.

Original/naturel-varianten er udover på brødet, også exceptionel god, hvis du vil lave vegansk ostecreme til for eksempel en vegansk gulerodskage. (Find en god opskrift på vegansk gulerodskage hos veganske-opskrifter.dk).

vegansk pålæg køb online - vegansk smøreost