Veganske produkter - varekategorier:

Hvad skal vi spise i dag?

Inspiration til vegansk mad med veganske produkter og ingredienser:

Vegansk burger

Opskrifter på 3 genialt gode veganske burgere
Klassisk, sloppy joe og bøfsandwich
Opskrifter >>

Børnevenlig vegansk aftensmad

Eksempelvis vegansk kødsovs
til spaghetti eller lasagne
Opskrifter >>

Traditionel dansk mad
på vegansk manér

Lav eksempelvis veganske frikadeller eller bøffer til middagen
Opskrifter

Hjemmelavet vegansk pålæg

Lav nemt en proteinrig vegansk spegepølse eller veganske sild (ikke af aubergine) med en fast konsistens og en lækker krydret smag
Opskrifter >>

Vegansk pizzatopping

Nemme, proteinrige og yderst smagfulde typer af vegansk pizzatopping og fyld til wraps
Opskrifter >>

Veganske proteinholdige fødevarer

Der er rigtig meget vegansk mad, der indeholder masser af proteiner
Se hvilke >>

Veganske boller og brød

Er du til bløde, sprøde og dejligt luftige veganske boller eller brød?
så er det super nemt at bage uden mælk og æg
Opskrifter og ideer >>
Tidligere
Næste

Veganske produkter

Som en 100% vegansk webshop, finder du naturligvis kun veganske produkter på websitet.

Vi udvider løbende sortimentet, så du altid kan finde nyheder, ligesom du også altid kan falde over et godt tilbud eller to. 

Der findes super mange spændende veganske produkter, så vegansk mad aldrig bliver kedelig eller smagsløs. 

Vegansk mad online

Her på Nutty Vegan webshoppen, finder du vegansk mad online. (Selvom du også kan afhente en ordre på lageret i Struer). Der er både fokus på de nemme løsninger, som alle og enhver kan lave hurtigt, men også til dig, der gerne vil lave plantebaseret mad helt fra bunden. 

Og så finder du masser af vegansk slik, snacks, kiks og kager og ikke mindst; et stort sortiment af vegansk chokolade i bars og plader.

Der kommer løbende nyheder til, så hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Sortimentet af veganske produkter med bl.a. tøj og eventuelt andre typer produkter, udvides efter bedste evne. For det skal være nemt at finde de veganske alternativer. Til alt.

Nutty Vegan er en dansk vegansk webshop, der blev lanceret i december 2019. Webshoppen ejes og drives af kvinden bag veganske-opskrifter.dk  Mere her >>

Vegansk Mad Online

En Dansk vegansk webshop

Nutty Vegan ApS er en danskejet vegansk webshop med vegansk mad og veganske produkter, der alle kan købes online. Herunder egne Nutty Vegan produkter.

Webshoppen og brandet gik i luften i december 2019. Det er kvinden bag den veganske madblog veganske-opskrifter.dk, der både er drivkraft og indehaver af Nutty Vegan.

Det er missionen, at det skal være nemt og prisvenligt for alle at vælge plantebaserede og veganske produkter. Sortimentet udvides løbende, og der er fart på. Du kan følge med på vores Facebook og Instagram sider, hvor vi altid opdaterer med nye veganske produkter i webshoppen og med nye tilbud. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af noget. Så får du også de nyeste veganske opskrifter – og der er altid et særtilbud med kun for abonnenter.

Vegansk mad online

Veganske mad online i Danmark.

Nutty Vegan er en dansk vegansk webshop, og der samarbejdes med veganske leverandører og producenter i Europa, så sortimentet er bredt.

Mange flere veganske produkter på vej

Udvalget af de veganske produkter bliver hastigt større, idet der konstant tilføjes både nye Nutty Vegan-produkter, og der udvides med meget nyt i sortimentet. Her vælges primært de veganske leverandører og producenter, men også fra andre, der er begyndt at tilføje de veganske produkter til sortimentet.  

En dansk vegansk webshop – der er kommet for at blive

Nutty Vegan – vegansk webshop – er kommet for at blive, og mangler du nogle særlige veganske produkter på shoppen, er du meget velkommen til at give et shout-out via email

Der bliver brugt meget tid på at følge med i både ind- og udland, så sortimentet løbende kan udvides med nye og spændende typer af vegansk mad online. 

Mere om Nutty Vegan – Dansk Vegansk Webshop – her >>